Ako dlho trvá rozhodnutie o invalidnom dôchodku?
Zdravím, neviete mi prosím poradiť koľko trvá rozhodnutie o uznaní invalidného dôchodku od lekárskej komisie kde mi uznali invaliditu? Vo februári 2025 som podával žiadosť 2.10 som mal komisiu a tam mi povedali že 6 týždňov a stále nič.
zo zakona 60 dni niekedy sa moze predlzit zavisi ako mas vydokladovane obdobia poistenia najskor v decembri v ramci vyplatneho terminu aky ti bude urceny
Už ti dali vedieť priamo na komisii, že dostaneš ID? Ak áno, tak do 30 + 30 dní by to malo byť maximálne.
@martin244 schválenie trvalo cca 9 mesiacov, kým som dostala rozhodnutie o uznani
Ja som podala žiadosť 11/2021 a peniaze som dostala vyplatené 09/2022, vtedy mi prišlo domov aj rozhodnutie a výmer.
ja som žiadala v máji minulý rok,od septembra mi dali zálohovú platbu, na vianoce mi prišlo rozhodnutie aj doplatený rozdiel
Ďakujem za info, je to nekonečný proces
Ďakujem za info, je to nekonečný proces
@martin244 Ahoj prosím ťa žiadosť o invalidný si podal v mieste pod ktoré patrí tvoja obec alebo môžeš aj na inej sociálke? Akurát si to vybavujem a u nás majú voľné miesto vo februári 🤦🙏

@martin244 Ahoj musíš byt trpezlivý všetko im tam dlho trvá , ale vyplatia ti všetko spätne to je asi najväčšie plus