icon

Ako dlho trvá schválenie benefitu v VŠZP?

melissa_19
Dnes o 12:23

Ahojte, dcérke sme dali robiť dioptrie a využili sme benefit od vZSP na šošovky a rám v hodnote 100€. Podali sme ju včera tj. 19.3 dnes mi odpísali že je žiadosť rozpracovaná a pracujú na nej, chcem sa spýtať ak to niekto využil do koľko cca týždňov vám to prišlo? Viem že to je individuálne

anonym_c69722
Dnes o 12:26

@melissa_19 Priemerne to trvá 6-8 týždňov. Záleží, či má pacient preventívne prehliadky a kedy nahodí lekár vyšetrenie do systému. Ale veľmi sa s tým neponáhľajú.

anonym_179286
Dnes o 12:30
@anonym_c69722

@melissa_19 Priemerne to trvá 6-8 týždňov. Záleží, či má pacient preventívne prehliadky a kedy nahodí lekár vyšetrenie do systému. Ale veľmi sa s tým neponáhľajú.

@anonym_c69722 A, ked nemam preventivne prehliadky a chcem preplatit liek na predpis za ktory som doplacala nemam sancu?

anonym_b8b20f
Dnes o 12:33
@anonym_179286

@anonym_c69722 A, ked nemam preventivne prehliadky a chcem preplatit liek na predpis za ktory som doplacala nemam sancu?

@anonym_179286 nie, vtedy tobzamietnu a napisu ti, ze ak podmienky splnis do urciteho terminu, potom ti to mozu prehodnotit

slavomira236
Dnes o 12:44
@anonym_179286

@anonym_179286 noe vsetky lieky na predpis sa pteplacaju

slavomira236
Dnes o 12:46

@melissa_19 zalezi kedy to lekar posunoe dalej do systemu. Niektory hned niektory na koci mesiaca niektory sa neponahla..ja som pred 2 rokmi mala do 2 tyzdnoc peniaze na ucte..trebalo od lekara a z optiky odfotit

melissa_19
autor
Dnes o 13:00
@slavomira236

@melissa_19 zalezi kedy to lekar posunoe dalej do systemu. Niektory hned niektory na koci mesiaca niektory sa neponahla..ja som pred 2 rokmi mala do 2 tyzdnoc peniaze na ucte..trebalo od lekara a z optiky odfotit

@slavomira236 áno, to už mám odpísali že to je v poriadku a ďalej sa žiadosť spracúvava tak uvidíme

slavomira236
Dnes o 13:03
@melissa_19

@slavomira236 áno, to už mám odpísali že to je v poriadku a ďalej sa žiadosť spracúvava tak uvidíme

@melissa_19 spracuvava sa lebo to lekar este nevykazal..ak by vykazat napisalo by ze ziadost schvalena

anonym_3baf2c
Dnes o 13:05
@slavomira236

@slavomira236 tiež som to mala do dvoch týždňov. Jedine čo im trvalo dlhšie bolo 400€za strojček na zuby

wilkova
Dnes o 13:17

Ani jeden z benefitov, ktorý som si dávala preplatiť, neprišiel skôr ako o cca 2 mesiace.

melissa_19
autor
Dnes o 13:39
@slavomira236

@melissa_19 spracuvava sa lebo to lekar este nevykazal..ak by vykazat napisalo by ze ziadost schvalena

@slavomira236 dakujeeeem za vysvetlenie 🫶🏼