icon

Ako dokázať svoju prítomnosť doma počas PN?

julietta112561
16. júl 2024

Dobrý deň
Som na PN a dnes mi prišla kontrola ale nefunguje nám zvonček. Celý deň som bola doma s deťmi nakoľko sú choré majú teploty. Nasla som si neskôr zmeškane hovory ale mala som tichý režim. Nechali mi len papier v schránke moja Otázka je ako dokázať že som bola doma z deťmi? Prosím vás ďakujem za odpoveď a radu

Strana
z2
bublinka1426
16. júl 2024

@cookie29 mohla ale jej aj volali na mobil co z toho ked mala vypnute zvonenie :/

cookie29
16. júl 2024

@bublinka1426 a keby sa jej dovolali a bola by inde tak co? Povie, ze je u lekara a rychlo k nejakemu uteka... to je cely problem zneuzivania, ludia sa hadzu na paragraf ked sa im zachce...

tiez nezijem na SK, PN je velmi vynimocna, ci u deti alebo dospelych, OCR neexistuju...

alickapusinka
16. júl 2024

Podľa mňa nijako. Ak si PN a vieš že môže prísť kontrola zvonček musí zvoniť. ich zvonček na tiché zvonenie nemá čo zaujímať mi povedala ak mi prišli že som bola na PN. Takže to je tvoja chyba nie ich. ONI si teraz overujú či si bola u lekára. Volajú obvodným lekárom mi hovorila lekárka moja že overujú si či tam človek bol.

alickapusinka
16. júl 2024

ešte aj mobil na tiché zvonenie no čista pohroma.

koniarova
16. júl 2024

Nijako.Bohužiaľ tvoja chyba.

bublinka1426
16. júl 2024

@cookie29 mamina sa aspon pouci a ked budu chapavi mozno jej to odpustia, ktovie. kebyze ma aspon dokaz o tom ze deti su chore a maju horucku a potrebuju opateru. lebo toto si vie vymysliet kazdy z nas.

bebebi
16. júl 2024
bublinka1426
16. júl 2024

@bebebi dobre vediet.

simca06022011
16. júl 2024

@cookie29 agentov mi hlasi mobil, niektorych mam zablokovanych. Ozvu sa mi = rovno skladam = prestali volat.

simca06022011
16. júl 2024

autorka, no skusit vysvetlit a uvidis.. cm skor im bolo treba volat naspat. A ked uz, tak pouzivaj vybrovanie,alebo si daj trochu tichsie zvonenie alebo nieco a nie tichy rezim. A oprav si zvoncek.

macekovam
17. júl 2024

@julietta112561 no ja by som ti asi neverila .prepáč...keď viem že som PN tak by som zvonček určite nevypla a zvonenie už vôbec nie.

mamina7070
17. júl 2024

porusila si liecebny rezim za nefungujucinzvoncek mozes dostat aj pokutu mas poucenie do buducna kontrola urobila vsetko co mala (aj ti volali) atd

bezdrotovy zvoncek kupis dnes za 10-15€

mamina7070
17. júl 2024

@julietta112561 toto si ty alebo sestra ? https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/ako-ukoncit-jednu-pn-a-zacat-druhu/
ak ty tak kontrola mohla byt cielena a ziadne vyhovorky na deti ti nepomzu a lekar moze na pokyn soc poist aj ukoncit PN

alickapusinka
17. júl 2024

@sisa_s presne tak oklamať SP že bola v tom čase u lekára sa nedá po pracovnej dobe každý lekár musí poslať do SP kto s tých PN bol v daný deň na vyšetrení alebo kontrole. A tam to vidia zo SP nakoľko už sú elektronické PN.

alickapusinka
17. júl 2024

@andrejkap123 áno je to tak ako píše sisa-s

hara_vara
17. júl 2024

@julietta112561 nijako
jedine deti ako svedkovia

stellariaaquatica
18. júl 2024

@julietta112561 opýtaj potvrdenie od lekára deti, že boli choré. Potom im zavolaj a vysvetli situáciu

bublinka1426
18. júl 2024

@stellariaaquatica ano pokial sa v tej veci radila s lekarom, na ocr byt nemohla. toto som jej piusala uz hned na zaciatku

Strana
z2