Ako je to s pandemickým príspevkom?
Maminy skoncil uz pandemicky prispevok na dieta co chodil miesto rodicovskeho pre tych kt. Nepracovali?
@siasis
@puskaruka ahojte,mam podobny problem...dnes som sa bola informovat na Upsvar,takze ak ma moj syn teraz zac.juna 3roky,mam cakat na papiere,ktore mi dojdu domov!?!...ok,ale co s tymi dnami medzitym??kto mi potom zaplati zdravotne poistenie napr.ked mi neposlu nakoniec domov nic ziadne tlaciva ohladom pandemic.predlz.rodicaku,a ja nebudem vlastne evidovana nikde takmer cely mesiac...?!?
@puskaruka
Ano teoria je super,vsetko co pise dotycna pravnicka....lenze v praxi to moze znamenat aj to,ze ak im vo vlade nieco streli v hlave,ze to jedneho pekneho dna zrusia a prestanu vyplacat a mamicka si to nedajboze nevsimne,(kedze popri malych detoch nie stale kazdy den pozerame a pocujeme spravy)tak si budeme musiet zaplatit odvody z vlastneho vrecka za chybajuce dni,kedze nie sme nikde evidovane...

@siasis pracovníčka ktora vás ma na starosti na úrade, vám po skončení rodičovského príspevku pošle papiere, alebo vám zavolá. Mne tak povedala, lebo v júni ešte dostanem za máj a potom to bude vybavovať. Núdzový stav skončil ale tieto príspevky trvajú ďalej.