Ako podať odvolanie na úrad práce?
Potrebujem pomoc z odvolaním na úrad práce pre mamku prosím kto by mi vedel napísať
Ako píše katica, napíš v prvom rade, že odvolať voči čomu a z akého dôvodu jej bolo niečo zamietnuté?
@marika1023 Vážený pán vedúci odboru, dňa 12.1.2025 mi bolo doručené zamietnutie žiadosti o príspevok na kurz databázových technológií. Vzhľadom na skutočnosť, že absolvovanie kurzu by mi výrazne uľahčilo získanie práce (prikladám predbežný súhlas pobočky spoločnosti Apple Inc. v Krupine), dovoľujem si odvolať sa voči tomuto rozhodnutiu. S pozdravom Iveta Horská, Rooseveltova 32, Krupina.
@marika1023 vyskusaj napr.Gemini _ generativnu AI, vie pisat aj taketo ziadosti, len nezadavaj osobne udaje, dopis ich neskor sama
@marika1023 treba napísať odvolam sa voči rozhodnutiu zo dňa vo veci.... Nakoľko ..... Dopln si už čo potrebuješ ak by boli konkrétnejšie informácie dalo by sa lepšie poradiť. Najmä nezabudnite na lehotu dokedy je možné odvolanie podať.
@katica06 Zamietli mame opatrovateľky potrebujem aby mi niekto pomohol napísať keď niekoho poznáte v Košiciach viem že môžem aj sama to iste sa stalo mne keď som podávala na syna som napísala sama , napísala mi jedna páni hneď to schváli , bohužiaľ už neviem kontakt na tú páni čo mi vypisovala odvolanie.
@marika1023 ja nikoho.v Košiciach nepoznám

@marika1023 pomohlo by a to vo veľkom , ak by si rovno napísala, voči čomu sa chcete odvolať.