Ako postupovať pi vybavovaní príspevku na auto?
mám dieta s down.syndromom a septembri mi začína chodit do školky..chcela by som si požiadať o kompenzáciu na auto.máte s tým skúsenosti ako to prebieha?v akej cene max.si možem auto vybrat a kolko štát prispieva?dakujem za odpovede 🙂
Ten kto žiada nesmie vlastniť auto.
@hedopa moze vladtnit poznam par takych ludi a na UP sa na to ani nikto nepytal
@dasken1 zalezi v akom.je stave a kolko rocne...niekde to vyzaduju, niekde nie
@solinkarka mám už 14 rokov to moje auto
@dasken1 myslim ze nebude problem, ako pisem niekde sa ani nepytaju ci vlastnia uz auto...my akurat mame posudkovu ohladom tiez auta tak napisem ci sa nas to pytali
@solinkarka ďakujem 😉
@solinkarka Všetko záleží od konkrétneho úradu. Smola je tá, že čo mesto to iné pravidlá. Ako keby to dávali z vlastného.
Ahojte. Chcem sa spýtať, či bude mať nárok na auto neterka keď začne chodiť do škôlky. Teraz ma 1,5 roka. Narodila sa bez nožičky, pod kolenom už nemá nožičku. Nosí protézu. Začína chodiť, zvyká si na protézu. Máte niekto s tým skúsenosť, na čo má narok? Ďakujem za odpoveď.
Ahojte. Mám otázku k tejto téme no trochu ojedinelú. Ak mi chválili príspevok na kúpu motorového vozidla s manuálnou prevodovkou ale momentálne je situácie v bazároch taká že vozidlá s automatickou prevodovkou sú lacnejšie, môžem si kúpiť aj tak auto s automatickou? Peňažný príspevok sa mi bude aj tak rátať len ako na kúpu manuálu a teda tých okolo 6600€. Nemá s tým niekto osobnú skúsenosť? Ďakujem za odpovede.
jasné že môžeš. Ja som kupoval nové auto a automat. Môžeš kúpiť aj auto za 30 000€ ale dostaneš maximálne tých cca 6636€
@najjulinka ahoj môžem sa opýtať s akou diagnózou?

Poprosila by som o radu. Manžel si ide požiadať o príspevok na auto. Všetky podmienky spĺňame ale ja vlastnim auto, myslíte že to bude problém. To auto má 14 rokov.