icon

Ako prebieha registrácia na ÚPSVaR ako nezamestnaná?

21. máj 2024

Ahojte,

Ako funguje, ak sa prihlasim na UPSVaR ako nezamestnana?

Skoncila sa mi rodicovska a dostala som vypoved......

Treba kazdy mesiac sa ist hlasit a treba chodit do podnikov pre peciatky?

Dakujem za info!

11bodka11
21. máj 2024

@rozculena mne na urade v zivote nic neponukli. Tam este robotu nikomu nenasli. A ja napr nemusim vobec nosit ze si hladam pracu.

petulda333
21. máj 2024

@rozculena a ano,az teraz po roku mi oni ponukli prvykrat pracu.

rozculena
21. máj 2024

@petulda333 aha,ja som to pochopila,že nič od teba nechcú🙊

petulda333
21. máj 2024

@rozculena nie,to nie. Musim nosit potvrdenie,se si pracu hladam.

autor
21. máj 2024

@petulda333 a musis opeciatkovany papier alebo ten vytlaceny z profesie (vyssie spominany)?

petulda333
21. máj 2024

To je jedno. Staci aj z emailu vytlaceny

ankare
21. máj 2024

Stiahni si tlačivá a vypis doma. Usetris čas. Ja som bola podobne evidovana ako Ty po rodicaku na pol roka a bolo to v pohode. Nechodila som sa každý mesiac hlásiť a nie vždy odo mňa chceli peciatku, že si hľadám prácu. Dokonca ma za pol roka ani na žiadny pohovor neposlali.
Držím palce nech si rýchlo nájdeš dobrú prácu!

estellas
22. máj 2024

To asi závisí od pracovníčky na ktorú niektoré posielajú často na pohovory a niekto neposiela vôbec.

mn8
30. dec 2024

Miesto toho aby si si nasla robotu normálne tu riešiš ako byť na úrade práce,to chceš celé dni doma sedieť na riti a prizivovat sa na svojom mužovi? Mat niečo takéto doma hneď by letelo von dverami

petulda333
30. dec 2024

@mn8 u mma by si letel ty,za tie primitivne reci.

rozculena
30. dec 2024

@mn8 internetový hrdina,a doma pod papučou

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
30. dec 2024

@petulda333 ❤️
@rozculena ❤️

autor
30. dec 2024

@mn8 nestastnik, ktory sa hraje na hrdinu na MAMICKOVSKEJ strnke by u mna tiez letel von dverami. Radsej sa venuj rodine a vlastnej zene (ak mas) a nie cudzim zenam, pre Boha. Tato stranka je PRE ZENY. Co tu hladas? 😀😀😀😀😀 radsej sa zdvihni a rob nieco zmysluplnejsie namiesto toho, aby si tu vypisoval neznamym lhdom, ktori sa ta nepytali. Chod radsej na pokec, ak sa doma nudis. Strasne trapne. 😀😀😀😀😀😀😀

autor
30. dec 2024

@mn8 a este ma zaujima, co ta na tejto stranke zaujima. Menstruacia? Tehotenstvo? Alebo naco si sa sem registroval? 😀😀😀

mn8
31. dec 2024

Ti zakoplekdovana poprve som tak isto žena a za druhe ja narozdiel od teba mam dve deti a tak isto robím a neprizivujem sa na štát.

mn8
31. dec 2024

@petulda333 pozerám ze sú tu samé prizivnicky

mn8
31. dec 2024

@rozculena to môžeš byť jedine ti

autor
31. dec 2024

@mn8 tak sa aspon vrat do skoly sa naucit gramatiku. 😀😀😀😀😀😀😀 trapna jedna.

autor
31. dec 2024

@mn8 ako fakt ty tu rozdavas mudrosti? Radsej sa schovaj.

autor
31. dec 2024

@mn8 ze zena..... Ty si chory clovek. Vydavat sa za zenu. 🤮

autor
31. dec 2024

@mn8 nestastnik jeden

earlgrey
31. dec 2024

Ja som sa bola zaevidovať včera...vravím, že som samoživiteľka, dieťa mám často choré, navštevujeme psychológa....tak vraj ich to nezaujíma, že ak mi dajú prácu, nemôžem odmietnúť, lebo ma vyradia z evidencie, že si mám nájsť niekoho na stráženie dieťaťa... hlásiť sa mám ísť o 4 týždne 🤷‍♀️

petulda333
31. dec 2024

@mn8 moj manzel ma nato iny nazor 😘

petulda333
31. dec 2024

@earlgrey mozes odmietnut pokial mas dieta mladsie ako 10r

earlgrey
31. dec 2024

@petulda333 No vraj nemôžem...veď včera mi to ešte prizvukovala...je na to nejaký zákon prosím ťa? Ja som na Slovensku ešte nikdy nebola evidovaná...keďže som dlho žila v zahraničí...teraz som prvýkrát

petulda333
31. dec 2024

@earlgrey to ti oni povedia. Ked pojdes nato prve spolocne stretnutie,to je akoby zaskolenie,ze ako to chodi,aj tam to hovoria. Tam vravia,iedy ta mozu vyradit a vsetko pod. Ja som tiez odmietla pracu od nich. A nie kvoli detom,ale kvoli tomu,ze to bola praca v malom obchode uprostred romskej osady. Oni ma prijat chceli,ja som odmietla. Na urade som povedala,ze manzel pracuje mimo bydliska,ja vozim deti a som s nimi,maju 5 a 9,tak mi povedala ok. Pri detoch do 10r mozes odmietnut ak ti cas a pod nevyhovuje. Duplom ty,ked si sama. Len sa nedaj,oni radi vyraduju,nech maju menej evidovanych

earlgrey
31. dec 2024

@petulda333 Žiadne spoločné stretnutie nebude, pýtala som sa na to, lebo viem, že pred rokom či ako, keď sa sestra evidovala, tak mala to stretnutie, tak vraj oni to nerobia a ona mi len povedala, že prácu odmietnúť nemôžem aj keď som samoživiteľka a mám dieťa 6 ročné, lebo vraj aj tak už pôjde do školy a keď som jej povedala, že neviem, či pôjde, či nebude mať odklad, tak povedala, že ich to nezaujíma...a že ani nemôžem napr. ak mi dieťa ochorie neprísť na hlásenie, lebo že to neakceptujú, že si mám niekoho nájsť na stráženie 🤷‍♀️ Normálne mám tušenie, že mi dá prácu...sestra je na úrade práce 3 mesiace, ani raz jej prácu nedala...a je bezdetná a slobodná...a ja mám pocit, že keď pôjdem v januári, tak bum, niečo mi dá 🤣

petulda333
31. dec 2024

@earlgrey tak to je cudne,lebo to spolocne je povinne. A urcite mozes odmietnut,riesla som to tento rok v lete. Inak mne za rok a pol ponukli jednu pracu. A bola som teraz na takom projekte,kde nam referentka vravi,ze urad prace nie je nato aby nam nasiel pracu 😁 komedia. Neboj sa,len sa treba ozvat. Ja som z MI

earlgrey
31. dec 2024

@petulda333 A vieš čo, aj sestrim priateľ je z HE a on mal to stretnutie. Ale Trebišov neviem, ani sestra nemala a vraj ani ja nebudem mať. Vážne netuším, len som včera ostala ako vyfackaná, taký nepríjemný pocit, dokonca ich nezaujímalo ani to, že som 15 rokov pracovala v zahraničí, ani na akej pozícii a ani v čom mám prax, že ich to nezaujíma, že na Slovensku budem vedená ako bez praxe 😀 nevadí...veď nejako bude...ja si prácu nájdem, toho sa nebojím, cudzí jazyk ovládam, pracovala som na manažérskej pozícii, práca s ľudmi, s klientami atď., som veľmi komunikatívna...len ešte potrebujem dcétu dať "do poriadku" 😉