Ako prebiehajú kontroly počas práceneschopnosti?
Prosim vas je tu niekto kto robi na socialke? Strasne by ma zaujimalo ze ako funguju tie kontroly pocas pn. Ked maju pracovnu dobu napr 7-15 a niekomu pride kontrola o 18.. alebo raz som citala ze jednej prisli o 21.. to ich musi niekto nahlasit? Alebo ako to je kedze je to mimo pracovnej doby ich a takisto vikend? Dakujem😀
Keď pracujú mimo 7-15 očividne majú takú pracovnú dobu, nie? Napríklad sa môžu striedať po týždňoch.
@anonym_autor Kontrolóri majú inú pracovnú dobu ako úradníci v kancelárii. Chodia od 6.00 do 22.00, samozrejme sa striedajú
kontrolori robia ina, okrem toho nepracuju od do, maju to flexibilnejsie, prestriedavaju sa
Kontroly sa vykonavaju od 06.00 do cca. 22.00. Kedykolvek, sviatok, sobota, nedela, vianoce, novy rok.
@anonym_autor Kontrolóri majú inú pracovnú dobu ako úradníci v kancelárii. Chodia od 6.00 do 22.00, samozrejme sa striedajú
@anonym_7d9277 okej dakujem toto som nevedela 🙂)
Ženy ale tak napr ja som tehotná, tlak mam vysoký, zle mi je ako nikdy a spala by som prisaham 20 hodín denne. Vecer pravidelne zaspim v spálni pri telke okolo 20:00. Dvere do spálne mam zatvorené a nemám šancu počuť zvoncek. Muž chodí pracovne do zahraničia a inak žijem sama. Co v takom prípade ze fakt spím a nepočujem ten zvoncek ?
Ženy ale tak napr ja som tehotná, tlak mam vysoký, zle mi je ako nikdy a spala by som prisaham 20 hodín denne. Vecer pravidelne zaspim v spálni pri telke okolo 20:00. Dvere do spálne mam zatvorené a nemám šancu počuť zvoncek. Muž chodí pracovne do zahraničia a inak žijem sama. Co v takom prípade ze fakt spím a nepočujem ten zvoncek ?
@anonym_d83381 Nechať otvorené dvere do spálne, zapnuté zvonenie na mobile
Inak to dnes už ťažko ukecáš, že si bola doma, len si spala
@anonym_d83381 budú ti volať na mobil
@anonym_d83381 to zaujíma aj mňa. Ja som na neurologickej liečbe, nastavujú sa mi lieky a po každom zvýšení dávky som ako opitá. Dnes som spala do pol 12, volal mi manžel, aj dcéra a ja som vôbec nič nepočula 🙁 mobil na nočnom stolíku.
@anonym_d83381 más si to zariadiť tak aby si zvonenie počula.
Kamoška bola po ťažkej nehode a operácii ležiaca, sama by sa ani z postele nepostavila. Kontrola prišla poobede, zazvonila nikto neotváral tak už boli na odchode. Mala šťastie vtedy došiel z lekárne jej muž a pustil ich dnu, ona oťapená liekmi spala.
@anonym_d83381 budú ti volať na mobil
@sendy1977 tehotnej ti ani neprídu.
@anonym_d83381 tak mas problem... pretoze to beru, ako ze nie si na adrese... mas mat zvoncek tak nahlas aby si ho pocula a mobil tak , aby si ho dvihla...
@anonym_70d3a7 chodia každému, aj tehotným.
Som doma 3 mesiace a prišli raz. Ale prišli presne minútu po ukončení vychádzky. Bolo 13:00 a hneď zvonili na zvonček
Nájde sa tu reálne nejaká žena ktorú prišli skontrolovať tehotnú?
mne prisli pocas pracovnej doby, ale naschval taky cas ako mi zacinali vychadzky tesne predtym 😏
Som doma 3 mesiace a prišli raz. Ale prišli presne minútu po ukončení vychádzky. Bolo 13:00 a hneď zvonili na zvonček
@anonym_e8ec24 tak robia, moju mamu vkuse nahlasovali a kazdy druhy den jej tak zvonili, ani raz ju nenacapali 😄
@anonym_d83381 Nechať otvorené dvere do spálne, zapnuté zvonenie na mobile
Inak to dnes už ťažko ukecáš, že si bola doma, len si spala
@anonym_7d9277 Ukecá to asi v pohode, keď mne prišla kontrola na adresu trvalého bydliska, typkovi som to vysvetlila do telefónu, že dávno bývam v inom meste, a on, že mám len napísať toto isté do mailu a poslať mu to, nech má vysvetlenie na papieri, prečo ma nenašiel na adrese.
@anonym_a0305f moju tehotnú dcéru prišli skontrolovať v r.2024
@anonym_d83381 tak mas problem... pretoze to beru, ako ze nie si na adrese... mas mat zvoncek tak nahlas aby si ho pocula a mobil tak , aby si ho dvihla...
@anonym_7d9277
@sendy1977
@anonym_77fa0f
@anonym_70d3a7
@anonym_36a4ff kľudne nech prídu mne to nevadi. Ja som rada ze žijem. Počas vychádzok ak prave nemam hlavu vo wecku tak sa max poprechádzam zo psom a zbehnem do obchodu. Ak volajú na telefon tak problém nieje. Ten mam pri sebe. Aj teraz o 19:00 mi priniesla pani z mestského úradu papier ze treba smeti zaplatiť a kým som vyšla zo spálne uz bola pod schodami len som ju uvidela tak prišla naspäť. Dvere nemôžem nechať otvorené. Na chodbe mam senzor a pes ma v noci budí keď chodí po chodbe.
@anonym_a0305f oni nepoznaju diagnozu, system im nahodne vygeneruje zoznam ludi, ktorych maju v dany den skontrolovat + tych ktorych niekto nahlasil a idu a kontroluju, negeneruje sa podla dignoz, takze ano chodia aj tehotnym. Chodia tym, ktori maju stanovene nie neobmedzene vychadzky, bez ohladu na diagnozu.
@anonym_autor kazdy den od 6 do 22.
@anonym_70d3a7 tak to si na omyle
@anonym_autor cakam kedy zacnu davat pri PNke el.naramky 😃 usetria na ludoch
@anonym_a0305f hlasim sa, 2x prisli v priebehu tyzdna.
@anonym_a0305f Ja som mala PN cca od 5 mesiaca až do nástupu na materskú a neprišla mi kontrola. Ale gynekologička mi povedala, že chodia aj tehotným. Ale napríklad aj moja kolegyňa bola na PN takmer celé tehotenstvo kvôli tlaku a taktiež kontrolu nemala. To isté švagriná.
@anonym_70d3a7 mne boli 4x ako tehotnej,vždy v iný čas a raz to vyšlo že aj 2x v týždni

@anonym_autor to máš jedno ako to je. Chodia hocikedy. A teraz duplom, keď štát potrebuje šetriť. Sa kukni koľko PN takto zrušili