icon

Ako prebiehajú vkladárske skúšky na katastri nehnuteľností?

28. okt 2025

Ahojte, chceme sa informovať, či niekto z vás robil skúšky na vklad do katastra nehnuteľností. Vedeli by ste mi povedať, ako to prebiehalo a z čoho bývajú. Či ste mali nejaký materiál na učenie, aké otázky ste dostali a pod . Ďakujem.

17laurinka17
29. okt 2025

@anonym_autor ja som ich robila pred 11 rokmi a teda za mna to bolo horsie ako statnice, kedze som ing. a nie pravnik🙈
Otazky som mala, vypracovavala som si ich sama. Najprv bola pisomna cast a nasledne ustna. Ako poviem ti, ked som videla ako predo mnou vychadzaju pravnici s tym, ze nespravili, nebolo mi vsetko jedno..

autor
30. okt 2025
@17laurinka17

@anonym_autor ja som ich robila pred 11 rokmi a teda za mna to bolo horsie ako statnice, kedze som ing. a nie pravnik🙈
Otazky som mala, vypracovavala som si ich sama. Najprv bola pisomna cast a nasledne ustna. Ako poviem ti, ked som videla ako predo mnou vychadzaju pravnici s tym, ze nespravili, nebolo mi vsetko jedno..

@17laurinka17 Tvoja odpoveď ma desí. Neviem, čo od toho čakať . Aké si asi mala otázky?

autor
30. okt 2025
@17laurinka17

@17laurinka17 Písomka bola, či býva test. Dostala si nejaké materiály k tomu?

autor
30. okt 2025
@anonym_autor

@17laurinka17 Písomka bola, či býva test. Dostala si nejaké materiály k tomu?

@anonym_autor vieš, ja tam som donútená ísť. Nejdem tam z vlastnej vôle. Otázky si mala odkiaľ, oni nejaké pošlú? Budem ti vďačná ak mi dáš vedieť. Mám z toho des. Lebo mám pocit, že niektorí to veľmi zľahčujú a považujú za jednoduché, ale od niektorých zase viem, že to je ťažké urobiť.

17laurinka17
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vieš, ja tam som donútená ísť. Nejdem tam z vlastnej vôle. Otázky si mala odkiaľ, oni nejaké pošlú? Budem ti vďačná ak mi dáš vedieť. Mám z toho des. Lebo mám pocit, že niektorí to veľmi zľahčujú a považujú za jednoduché, ale od niektorých zase viem, že to je ťažké urobiť.

@anonym_autor otazky som mala, dala mi ich sefka. Ale urcite su aj zverejnene.
A na pisomke som mala sa mi zda, ze tri ci styri z nich. Na ustnych som si poriahla sa mi zda tri. Komisia sa pytala, ja som bola v strese🤣🙈 bol to des.

annammaarria
Autor odpoveď zmazal
annammaarria
11. nov 2025

@anonym_autor ahoj kedy máš termín skúšok?