icon

Ako priniesť thajskú ženu na Slovensko?

michalminich
3. mar 2024

Zdravím v skratke chcem sa opýtať chcel by som si na Slovensko doniesť Thajsku ženu , chcel by som aby so mnou žila na Slovensku no keďže ma Thajsku národnosť a môže tu byt príklad len 90 dni v roku čo musí urobiť ako sa pri tomto postupuje prosím vás ? Aby mohla mať slovenské občianstvo a žiť tu. Hmmm?

Strana
z4
oblecenie99
4. mar 2024

@cukorfalat veď ani väčšina z nas, ak nás vedú od detstva k samostatnosti a k tomu, aby sme tiež zarobili peniaze vlastnou hlavou či šikovnosťou, makali sme na sebe, tak prečo by sme neboli ambiciózne?

michalminich
autor
4. mar 2024

@macatt koľko krat si bola v Thajsku ? Píšeš ako keby každú jednu poznáš existujú aj výnimky a kto povedal že je to dievča z ulice ? :D je to dievča z obchodu. Ktorá sa snaží si slušne zarobiť

stela01
4. mar 2024

@macatt to nieje pravda že sú vychovávaní k prostitúcii . Neblbni

daniela2202
4. mar 2024

@banderaska29 ja to už nepozerám.... teraz fičím na Honza Musil - nebezpečné vzťahy- Barandov ...😂😂😂👍

lakebabe
4. mar 2024

@daniela2202 inak to je dobre retro 😃 to bolo super aj pred 15 rokmi aj teraz😄

daniela2202
4. mar 2024

@lakebabe aj ja som retro, aj môj je retro .... a milujeme retro😁👍

lakebabe
4. mar 2024

@daniela2202 podobne u nás to tiež frci😁

macatt
4. mar 2024

@stela01 mám tam známeho čo tam žije 20 rokov.. nežije tam v bubline.. 10 rokov sa tam motal a hľadal kde sa usadí… ja nehovorím, že je to všade, ale všade, kde sa dostanú turisti..
@michalminich

stela01
4. mar 2024

@macatt vieš čo navštívila som tam 4 miesta ktoré sú vyhľadávané lokality pre turistov a bolo tam viacej žien ktoré masirovali cez deň než tie co ponúkali” nočné masaze “ tak že to nebudú len prostitútky . Viac tam je mužov čo si hľadajú nočný zárobok .

macatt
4. mar 2024

@stela01 Patong. Pataya, Puket a všade nájdeš ulice s nočným životom, kde je milión gogo podnikov, kde postávajú na ulici ženy, dievčatá ako snáď nikde na svete a pre nich je to normálne a práca za ktorú sa nehambia.. a tiež poznám dotyčných čo tam chodili a chodia pár x do roka a nestretli takú čo by bola nedostupná…už niekoľko generácii prostitútok vychováva svoje dcéry.. to som tým myslela a nie že všetky tak žijú a že sa nenájde nejaká výnimka.. Thajsko je tým proste známe… večer sa predavačka, čašníčka, masérka presúva do gogo podnikov.. je to tam proste normálne..

macatt
4. mar 2024

A tá čo nepracuje v gogo kluboch, stojí na ulici, oslovujú mužov hocikde na pláži, v kaviarňach, číhajú pred hotelom a ponúkajú spoločnosť.. mala si pustiť chlapa samého, by si to videla..

vevesh
4. mar 2024

@beronsche tomu sa hovori dohodnute manzelstva- este stale si 2/3 zemegule manzelstvo dohaduje vopred bez vztahu (a nie rodicia, aby si tu niekto nevkladal vlastne dohady...)

macatt
4. mar 2024

A nevychovávajú sa tam prostitútky len z dcér, ale aj zo synov( ladyboy)

stela01
5. mar 2024

@macatt ale ja som chlapa samého pustila . Ďakujem za radu

Tiež mám pár mužov v mojom okoli čo tam bežne chodia na mesiac a užívajú si nočný život a sa im pošťastilo si priniesť manželku odtiaľ . Ja len tvrdím že nie každá žena je automaticky prostitútka .

banderaska29
5. mar 2024

@daniela2202 ja som to pozeravala tiež, ale po plačlivej chvili, ked som zistila, že to je hrane, som to už prestala 😀

lneviemmeno
5. mar 2024

moj manzel Ind sam hovori, ze v Thajsku su len lahke zeny 😀 zevraj vsetci z Indie sa tam chodili zabavat a mat sex s tymi zenami tam, presne ako sa tu pisalo, maloktore boli nedostupne

lakebabe
5. mar 2024

@lneviemmeno chlapov ktorých poznám si robia pánske jazdy do Thajska a rozlúčky so slobodou Thajsko je najdostupnejsie na lacný sex ešte aj Kuba je tým dosť vyhladavana

michalminich
autor
5. mar 2024

@stela01 môžeš mi odporúčať nejaký kontakt ns kamaráta ktorý si z Thajska doniesol domov ženu ?? Prosimta ?

Strana
z4