icon

Ako riešiť neustále vyhrážanie smrťou?

29. máj 2025

Ahojte prosím kto by mi mohol pomôcť ohľadom toho keď sa vám niekto neustále vyhráža smrťou a máte z toho človeka strach ?

glorikarebeka
29. máj 2025

No jedine polícia

zabka79
29. máj 2025

Vyhrazanie skusenost nemam ale byvaly ma stalkoval a prestahovala som sa do noveho mesta 150 km zablokovala ho v mobile a viac krat som ho uz nestretla..samozrejme socialne siete - neoznamovat stahovanie....

ika02
29. máj 2025

Zaobstaraj si dôkazy a na políciu podať trestné oznámenie.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
29. máj 2025

Podať na policiu trestné oznámenie,čo iné chces robiť? Môžes ho samozrejme všade zablokovať, zmeniť prácu,presťahovať sa,ale keď niekto chce,tak si ťa nájde. Ak to robí ústne,tak bude ťažšie dokázať mu to,ale aj tak to môžeš urobiť. A ak máš nejaké maily, sms,či messenger komunikáciu,tak všetko si vezmi a choď na políciu nahlásiť

lenka.25
29. máj 2025

Jedine nahlásiť na políciu ...ale vieš čo som sa tam dozvedela ? Policajt sa ma opýtal , či nemám kamarátov a kade sa môj ex pohybuje , že mi dajú presné miesta , kde sa nenachádzajú kamery a nech mu to tam vysvetlia ....
Ale áno , predvolali ho , on sa zlakol a potom s tým prestal

alickapusinka
29. máj 2025

Hlavne zbieraj dôkazi ked TI to píše alebo obťažuje pred druhým aby si mala svedka.Všetko ak TI vola treba ukladať správy a ísť s tým na políciu a rieš to čím skôr tým lepšie.V prípade že sa tak nestane a nebudu to chcieť riešiť treba zavolať TV oni sa na políciu pôjdu opýtať.Ale nečakaj mna taký debil po výhražkach takmer zavraždil.

minenkaa
5. jún 2025

Prišla by som za tým človekom a oznámila mu ,ze to akceptujem a nech čaká v najbližšej dobe rozblatené kolena a milo by som sa usmiala.O mne ale vedia,že sa nevyhrážam zbytocne

minenkaa
5. jún 2025
@minenkaa

Prišla by som za tým človekom a oznámila mu ,ze to akceptujem a nech čaká v najbližšej dobe rozblatené kolena a milo by som sa usmiala.O mne ale vedia,že sa nevyhrážam zbytocne

@minenkaa rozmlatené