icon

Ako rýchlo očakávať kontrolu pri udaní na PN?

vcielka15
30. sep 2025

Ahojte, som PN, mám pocit že ma jedna ,,známa,, udala na sociálku tento týždeň. Pritom dodržiavam všetko, mimo dom idem len cez vychádzky. Ale to je tak keď uz nevie ako ma ublížiť. Neviete ako to funguje či mám hneď čakať kontrolu alebo po nejakej dlhšej dobe. Dik za odpoveď

viestta
30. sep 2025

Ked dodrziavas co mas, tak nemas sa coho bat. Ani kontroly ak by prisla.

anonym_8a1bb2
30. sep 2025

@vcielka15 Presne tak.A pre istotu maj uši na zvonci. A mimo vychádzok radšej stále doma. Je to zákerné ,ale možno sa mýliš.

autumn1
30. sep 2025

Môže prísť hneď v ten deň, čo už asi nestihne alebo na druhý, o pár dní, o týždeň, 2, mesiac...
Alebo nemusí stihnúť prísť do ukončenia PN.

vladuska20
30. sep 2025

My ani zvoncek nemame,ako to potom riesia.Idu do domu,ci ako alebo zavolaju,nech clovek vyjde von??

lasona
30. sep 2025
@vladuska20

My ani zvoncek nemame,ako to potom riesia.Idu do domu,ci ako alebo zavolaju,nech clovek vyjde von??

@vladuska20 podľa správnosti by si mala mat zvonček..ale ako to robia netusim

janinah
30. sep 2025
@vladuska20

@vladuska20 pracovnik nie je povinny tekefonovat,ak sa nedozvoni,nedobucha na dvere a pod,tak zanecha listok a je na tebe to poisťovni vysvetľovať..takze vo vlastnom zaujme sa treba zabezpecit,aby sa k tebe kontrola vedela dostať

anonym_a6c985
30. sep 2025

Pokial viem, tak do 3 dni od podania podnetu by mala byt uskutocnena kontrola dodrziavania liecebneho rezimu. Mojej rodine prisla kontrola pred 2 tyzdnami, a to v sobotu rano o 9. Samozrejme bola doma, ale zda sa ze teraz intenzivnejsie kontroluju a "konsoliduju".

anonym_a6c985
30. sep 2025
@vladuska20

@vladuska20 kup zvoncek alebo na plot papierik s telefonnym cislom.

anonym_604253
30. sep 2025
@vladuska20

@vladuska20 môj muž mal takto kontrolu. Bývame v dome bez zvončeka. Boli sme doma dokonca v čase kontroly sme obedovali na terase. Tvrdili že trúbili, búchali na bránu, kričali a že aj mužovi volali. Keď bol predvolaný zistil že majú úplne iné číslo telefónu, vraj že take udal on. Odkedy má telefón číslo nezmenil a nebol to že preklep ale že úplne iné číslo.
Vyhádal sa tam s ními vtedy riadne, takze žiadny postoch nemal. A to dokonca boli na kontrole v prvých 10-tich dňoch kedy si v podstate muž sam sebe platil PN lebo je zamestnancom vo vlastnej firme.

vcielka15
autor
30. sep 2025
@anonym_a6c985

Pokial viem, tak do 3 dni od podania podnetu by mala byt uskutocnena kontrola dodrziavania liecebneho rezimu. Mojej rodine prisla kontrola pred 2 tyzdnami, a to v sobotu rano o 9. Samozrejme bola doma, ale zda sa ze teraz intenzivnejsie kontroluju a "konsoliduju".

@anonym_a6c985 to veru kontrolujú stále, úseku mamy boli tiez behom dňa 2x
O to mi išlo koľko to cca tak trvá, aj musia povedať, že prišli na podnet alebo nemusia

vladuska20
30. sep 2025
@anonym_a6c985

@vladuska20 kup zvoncek alebo na plot papierik s telefonnym cislom.

@anonym_a6c985 zvoncek nam zakazdym niekto strhne,tak preto ho nemame.Aj ked sme uvazovali nad tym s kamerou.

aandrea9
30. sep 2025
@anonym_a6c985

@anonym_a6c985 prečo ze konsoliduju? Tie PN su vyplácané aj z tvojich odvodov a ver, ze odkedy su kontroly intenzívnejšie, mnoho ľudí doma nenašli.

anonym_5721fa
30. sep 2025

@vcielka15 ja som na pn 8 mesiacov a kontrolu som mala 3x,prvý krát po 2 mesiacoch,potom opäť po 2,5 mes. a minuly týždeň tretí krát.

biba_18
30. sep 2025

neverili by ste ale mne boli na kontrole keď som bola ležiaci pacient po úraze chrbtice. kebyže nie je moja mama vtedy doma tak ani neviem ako ich presvedčím že som doma síce bola no ale holt smola ...