Ako rýchlo sa dá vybaviť občiansky preukaz pre dieťa do 15 rokov?
Ahojte, chcem dcére vybaviť občiansky preukaz, má 13 rokov. Prosím vás, za ako dlho je hotový? Dá sa aj urýchlene vydať? Za koľko? Nejako to neviem nájsť...
27€/2dni. Zober RL.
Načo ho potrebuješ, lebo cestovať sa s ním nedá
Baby ja som dcére dala vybaviť cestovný pas 22.4. vôbec som si neuvedomila že idú do Čiech na výlet 23.5. na tlačive píše že predpokladaný termín vydania je 22.5. ale čo ak mi príde sms po 14tej a tam sú len do 14tej na úrade... Myslíte že ten pas vybavia skôr?
Tak teraz rozmýšľam či budúci pondelok nepôjdem vybavovať predsa len občiansky pre istotu...
Normálne žasnem nad svojou hlúposťou... Že som si to nevyratala a nedala zrýchlené...
Väčšinou urobia trochu skôr, tak počkaj napr. 3 týždne, a keď nič, daj ten zrýchlený OP
Počkaj do 19.5., ak ti dovtedy nepríde sms, tak sa chod opýtať, ze v akom to je stave...a podla toho sa rozhodneš...ale teraz to trvá cca 3 tyzdne, tak predpokladam, ze ti sms pípne uz tento tyzden.
Väčšinou urobia trochu skôr, tak počkaj napr. 3 týždne, a keď nič, daj ten zrýchlený OP
@aliziana no tak to veru plánujem...
Počkaj do 19.5., ak ti dovtedy nepríde sms, tak sa chod opýtať, ze v akom to je stave...a podla toho sa rozhodneš...ale teraz to trvá cca 3 tyzdne, tak predpokladam, ze ti sms pípne uz tento tyzden.
@aliziana
@kvietok2012 áno pôjdem v pondelok že či náhodou nevedia povedať bližšie. Modlím sa,aby to prišlo tento týždeň...
Načo ho potrebuješ, lebo cestovať sa s ním nedá
občianske za 7€ do 30 dní bežne urobia za 2-3 týždne
@martul do týchto krajín môžeš cestovať s občianskym preukazom, nepotrebuješ pas
https://www.mzv.sk/sluzby/ak-cestujete-do-zahra...

Dobre som toto našla? Vydajú detský občiansky do dvoch dní za 20€ plus nejaký poplatok?