icon

Ako sa môžem odhlásiť s trvalého pobytu?

ani_sama_neviem
10. aug 2010

Cawte mam 18 rokov a o chvilu sa stahujem od ineho mesta mimo ba k mojmu priatelovi a budem byvat tam a chcem len vediet ze co potrebujem na odhlasenie z trv pobytu v Bratislave? Musi tma bzt aj vlastnik bytu pri tom? Ide o to ze s vlastnikom bytu 9s ktoreho sa chcem odhlasit) nemam dobry vztah ide o mojho otca preot chcem vediet ci aj on tam musi byt pritomny pri tom odhlasovani. A ete ma zaujima ze co vsetko si budem musiet povybavovat. Dakujem za odpovede

berus222
•
10. aug 2010

my sme sa neodhlasovali. iba sme sa prihlasili v meste noveho pobytu. oni uz poslali odhlasku. ale stahovali sme sa po rovnakom okrese, neviem ako je to z okresu do okresu.

andika10
•
10. aug 2010

ja som sa tiež len prihlásila, odhlásiť sa netreba

maggie2
•
10. aug 2010

súhlas vlastníka bytu z ktorého sa odsťahuješ, ani súhlas otca pokiaľ máš viac ako 18 rokov nepotrebuješ. Na nahlásenie trvalého pobytu musíš mať súhlas vlastníka bytu DO KTORĚHO sa sťahuješ.

st2
•
10. aug 2010

presne ako kocky pisu, som to absovovla pred nedavnom 🙂 ziadne odhlasovanie netreba, iba prihlasovanie

tara
•
18. aug 2010

My sme toto riesili pred mesiacom. manzel bol zo ziarskeho okresu a tiez len stacilo sa prihlasit v novom - bystrickom okrese. odhlasky si potom uz riesia urady medzi sebou.