icon

Ako si prenajať byt po osemnástke s kamarátkami?

viktoria2034
8. feb 2025

Dobrý deň, ja to doma moc rúžové nemám doslova mám panické záchvaty keď sa mám rozhodnúť či idem ku mame alebo otcovi. Neviem čo je horšie úprimne.😂😂😂
Mám dve najlepšie kamošky, ktoré sú mi ako sestry doslova a do písmena. Spolu sme si povedali, že po 18 sa spolu nastahujeme. 18 máme každá o 8 mesiacov. Chceli by sme byt niekde v Martine, alebo v Žiline. Môže mi niekto kto sa tomu rozumie vysvetlit zhruba taký postup, že čo všetko budeme musieť urobiť, aby sa nám to splnilo? Chcela by som mať prehľad, ale vôbec sa tomu nerozumiem. Všetky tri máme roboty a zarábame cca 300€ mesačne každá plus mínus. Dakujem. ❤️

Strana
z2
lienka.7
8. feb 2025

@h2 presne ako pise
@matkahelka je rozdiel, keď rodic podporuje dieta "dobrovolne" a keď ho vlastne decko dá na sud, lebo sa chce hrať na velice dospelého, ale za peniaze rodičov. @h2 Btw, ti spolužiaci boli aj normálne z BA, cize žiaden intrak nepotrebovali, slo čisto iba o rozmar a mat pocit "slobody" od fotrovcov.

h2
8. feb 2025

@matkahelka
@lienka.7 Ale to je práve to, čo nevieme. Ako som písala, je tu aj možnosť, že rodičia budú radi, že nemajú dcéru doma na krku a prispejú jej dobrovoľne. Jasné, že to tak byť nemusí. Ale môže.

sfet
11. feb 2025

A este upresním
Pripravte sa na to, že vela majitelov nechce takto kamarátkam prenajimat byt. Netvrdim, že nenajdete, určite hej, len sa pripravte, že majitel si vybera. A u tohoto modelu sa moze stat, že sa pohadate, jednej vypadne prijem a odidem, dalšie dve na to nebudu mat a nebudu platit, odidu vsetky a hláda zase. Alebo si najdete frajerov aj s bytom a odstahujete sa za ním..takže moze to byt beh na dlhu trať.

Strana
z2