icon

Ako správne napísať oznam o prerábke bytu?

17. feb 2025

Ahojte 🙂
Ideme prvýkrát prerábať náš byt a chceme dať na nástenku oznam. Neviete, čo sa tam píše? Viem len, že máme dať približný termín od-do.

zuzubb007
17. feb 2025

Že prosíme obyvatelov bytovky o strpenie z dôvodu prerábky bytu a zvýšenej hlucnosti na tom a tom poschodi v termíne od .... do.... aj časove by som napisala, že sa bude robiť napríklad od 8:00 do 18:00

michaela789
17. feb 2025

Daj tam číslo bytu, poschodie, ja mám skúsenosť, že písali aj hodiny kedy cez deň máme očakávať zvýšenú hlučnosť (9.00 - 17.30 napr.). A tie dátumy, samozrejme.
A potom už len že ďakuješ za pochopenie a ospravedlňuješ sa za dočasné znepríjemnenie bývania. Inak by som tam nedávala už nič.

kavasmliekom
17. feb 2025

V dňoch od do v čase od do... sa v byte tom a tom budú vykonávať stavebné úpravy, ospravedlňujeme sa za zvýšenú hlučnosť a prášnosť. Ďakujeme, vaše meno.

226lenka
17. feb 2025

Vážení susedia, v byte číslo ... na ... poschodí bude v termíne od... do... prebiehať rekonštrukcia bytu. Práce sa budú vykonávať počas pracovných dní v čase od... do... a v soboty od... do... Nebudú sa vykonávať v nedele a sviatky. Týmto vás žiadam o trpezlivosť a ospravedlnenie za zvýšenú hlučnosť a prašnosť. Ďakujem. S pozdravom rodina xy.

autor
17. feb 2025

Ďakujem všetkým ❤️

kaktusik007
21. feb 2025

a hlavne - urcite tam nepis ze konic prac do 31.12.2025 ---- toto teraz napisali na nastenku nasi novi susedia a teda ja som sla do takej vyvrtky, ze dovi dopo

autor
21. feb 2025

@kaktusik007 neurobili len nejaký preklep ???

Nie, máme napísané, že do konca marca, ale že sa budeme snažiť skôr a čo najtichšie. Zatiaľ žiadne problémy, sťažnosti, práve naopak. Nadšení, že upratujeme viac ako náš servis, čo má na starosť čistotu v bytovke a že síce sme písali, že do 6tej večer, ale snažíme sa skončiť okolo 4-5.

kaktusik007
21. feb 2025

zial, neurobili... hlucne prace robia takmer kazdy den - vzdy tak 30 - 60 minut... a je to daleko horsie, ako keby v jeden den to vsetko spravili.... toto uz mame od polovice januara --- kazdy jeden vikend, kazde jedno poobedie... na prasky to je.