icon

Prerábka 2-izbového bytu

katka13katka
2. mar 2023

Ahojte, uvažujem nad prerábkou bytu v pôvodnom stave, ktorý mi zanechala babka.. koľko by cca vyšlo kompletné prerobenie 2izb bytu? Viete mi prosím odporúčiť nejakú firmu/majstra z Prešova? Ďakujem

alenamihal
•
2. mar 2023

pisala som ip

sella38
•
Autor odpoveď zmazal
•
stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
sella38
•
Autor odpoveď zmazal
•
stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeldia
•
3. mar 2023

@katka13katka cena pred coronou 50 tisíc. Prerabka 3i na kľúč nova elektrina, podlahy vyburane priečky plus komplet vyburana kúpeľňa, vypracovanie návrhu architektky, stierky, dvere (okrem vonkajších), znížený strop v obyvacke, všetok nabytok na mieru. Jedine co sa nemenilo boli okna. Kosice.

zeldia
•
3. mar 2023

@zeldia zabudla som robila sa aj klima

zeldia
•
3. mar 2023

@stvura žalúzie sú lacné to sa zničilo úplne pri tom búraní a elektrike

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
sella38
•
Autor odpoveď zmazal
•
iv007
•
3. mar 2023

Minuly rok 24 tisic, NR kraj..tiez 2izbak 65metrovy

zeldia
•
3. mar 2023

@stvura na panelák by som vonkajšie zaluzie asi nedávala a este keď tam ani nebývate

katka13katka
autor
•
5. mar 2023

Vdaka ja by som sa chcela vojst do 30 000, otec vie niektore veci porobit aj sam. Len je to ozaj povodny stav,umakart,stare okna a elektrina. No uvidime 🙂

zeldia
•
5. mar 2023

@katka13katka ono keď máš otca čo to dokáže manažovať a nevyberies si drahe veci tak to asi v tej cene pôjde. Ale ak to nechces robit načierno a napríklad vyhoriet spolu do susednými bytmi a potom to platiť tak napr ťahanie novej elektriny je drahe, ak chces geberit tiež drahe, okna predpokladám chces kvalitne urobené treba lepšiu firmu asi neplanujes meniť okna o 5 rokov znova. Obklady, sanita, kuchynská linka sa dajú vybrať podľa finančných možnosti a keby sa veľmi nepáčilo tak po dlhom case používania vymeniť to iste nabytok až tak dôležitý nie je treba počítať s tým že rekonštrukciu budeš robit raz a povedzme na najbližších 20r a nie sekať steny každé tri roky.

katka13katka
autor
•
5. mar 2023

@zeldia Otec dokaze stierky, vymurovat jadro a obklady..ostatne budem musiet riesit cez niekoho ineho. Dakujem kazdopadne

luccija
•
5. mar 2023

@katka13katka to je veľká pomoc,že Ti otec spraví niektoré veci a ostatné dvere, sanitu si vyberieš zlatý stred na linke nešetri.

zeldia
•
5. mar 2023

@luccija na linke je dôležitá pracovná doska aby sa okamžite neznicila keď niečo spadne, dvierka je úplne jedno aké budú a ešte dôležité sú panty a niekto napríklad vari malo ja takmer vôbec nepeciem a ľutujem že sme kúpili rúru priestor by som využila aj lepšie a stacila by mi remoska.