Ako to je s maródkou počas poberania podpory?
ahojte dievčatá, neviete náhodou ako je to s pn ked som na ÚPSVaR? poberám podporu v nezamestnanosti, keď budem na pn, prídu mi nejaké peniaze zo soc. poisťovne za pn? dakujem
Ahojte maminy, vedeli by ste mi poradit v jednej veci? Momentalne poberam podporu v nezamestnanosti a pslednu davku dostanem v septembri. Ako to potom funguje po tejto davke s PN nakolko nebudem zamestnana???? Dakujeeem
@zalka zdravim 🙂 potrebujem surne poradit,kedze mi dnes konci RD 6.8. a potrebujem vediet,ci mozem ist 7.8. hned na PN a ked ano z coho mi bude vyratana PN,ked ki este dalej ide PP a vyme.zaklad pred nastupom MD som mala 1100,-e...ku mne sa dostala informacia,ze PN nema zmysel,lebo sa mi nevyrata z platu pred MD,len ideal vybrat 1-2 dovolenky a ukoncit PP a nahlasit sa na UP...
dakujem za skoru odpoved 🙂
@zalka zdravim...potrebujem poradit,kedze od 10.8.2015 mam ukonceny PP a dnes 12.8.2015 som sa bola zaevidovat na UP...mozem ist na PN pocas chranenej lehoty ,kedze pre ukoncenim PP som bola na RD? pomoze mi ,keby som sa na 1 den prihlasila aj na DNPO ? moze mi to ovpyvnit vyslednu sumu podpory...
dakujem velmi pekne za skoru odpoved 🙂
@zalka po skonceni RD som cerpala dovolenku 7-10.8.2015 a ukoncenie pp mam od 10.8.2015....cize pre mna neplati 7 dni? dnes som sa pytala na UP a bolo mi povedane ,ze 7 dni,ale ked som povedala,ze pravdepodobne asi do zajtra budem na PN tak nechapavo na mna pozerali...zajtra mam ist po vysledky a teraz neviem,ci by som mohla zobrat PN a ked ano,ci si neposkodim na vyske podpory...
Od 29.9.15 budem nezamestnaná,pracovala som nepretržite od r 1988,posledná zmluva bola na dobu určitú,podporu budem mat len 4 mesiace
Môžem byť počas podpory Pn?

ešte raz vďaka za cenné rady.