icon

Ako vybaviť OČR po operácii synovho nosa?

17. nov 2025

Ahojte, syn ide zajtra na vyber nosnych mandli, ako to funguje s OCR prosim? Som zamestnana, treba ist s prepustacou spravou k pediatricke, ktora mi vystavi papier s ktorym mam ist k svojmu zamestnavatelovi? Alebo sa vystavi papier elektronicky, automaticky sa posle do socialnej a od nich si to uz zamestnavatel stiahne?
Zamestnavatelovi som uz oznamila davno o tejto operacii len papierovacky este treba :D

anonym_ac3fbb
17. nov 2025

@anonym_autor po prepustení z nemocnice k pediatričke, tá vystaví tlačivo OČR, tam si vypiseš číslo účtu a podpíšeš. Zanesieš zamestnávateľovi.
Ak ti dá lekár tlačivo len so začiatkom OČR, tak budeš musieť pri ukončení ísť k pediatričke aj po druhu časť - ukončenie OČR - to tiež donesieš zamestnávateľovi. V niektorých prípadoch dá hneď na začiatku obidve časti OČR, tak uvidíš.

autor
17. nov 2025
@anonym_ac3fbb

@anonym_autor po prepustení z nemocnice k pediatričke, tá vystaví tlačivo OČR, tam si vypiseš číslo účtu a podpíšeš. Zanesieš zamestnávateľovi.
Ak ti dá lekár tlačivo len so začiatkom OČR, tak budeš musieť pri ukončení ísť k pediatričke aj po druhu časť - ukončenie OČR - to tiež donesieš zamestnávateľovi. V niektorých prípadoch dá hneď na začiatku obidve časti OČR, tak uvidíš.

@anonym_ac3fbb dakujem