icon

Ako vybaviť prvý doklad pre bábätko?

21. mar 2025

Ahojte,
Blbá otázka ale chcem zajednať online termín na vybavenie dokladov a pýta tam číslo dokladu. Čo mám zadať keď je to prvý doklad dieťaťa? RČ neberie a bez toho to nejde. Píšu že to musí byť na konkrétne meno a priezvisko na doklade tak čo tam mám dať meno dieťaťa a môj op?Ďakujem

janai1
21. mar 2025

Tvoje údaje

michaelam2
21. mar 2025

Ja som davala moje meno aj moj doklad

mima172
21. mar 2025

Ja som spravila rezerváciu na moje meno, tj môj doklad.

autor
21. mar 2025

Lenže toto mi prišlo do mailu:Rezervácia je platná pre konkrétnu osobu, ktorej meno a priezvisko musí byť zhodné s dokladom totožnosti.
Rezerváciu, ktorá nespĺňa tieto kritéria, nebude pracovisko akceptovať.
Rezervácia, ktorá nespĺňa všeobecné pravidlá rezervačného systému nebude taktiež akceptovaná. Takže môzem to dať na svoje údaje a tam sa len preukážem mojím dokladom ?

mondolina
21. mar 2025

áno

janai1
21. mar 2025

Akože čomu nerozumieš?? Potrebuješ to nakresliť? Zadávaš SVOJE údaje

autor
21. mar 2025

@janai1 dobre pani dokonalá

domka222
21. mar 2025

Rezervácia je platná pre konkrétnu osobu,čiže pre teba keďže ty to ideš vybavovať, tak údaje budú tvoje. Nejdeš rezervovať predsa termín pre dieťa. Či ide si to vybaviť samo?

autor
21. mar 2025

Ďakujem za odpovede. Radšej sa opýtam tu,ako by ma tam potom zvrtli. Inak vy by ste tiež mohli niektoré robiť tam. Len človeka ponížiť a spraviť debila 😏

janka_266
21. mar 2025

keď idete s bábätkom ,tak by som si nerobila rezerváciu, ale na mieste si vytlačila prednostné vybavenie a vezmú vás hneď

skri
21. mar 2025

@janka_266 presne tak

mima172
21. mar 2025

@janka_266 Si si istá? Ja som si to pred rokmi zisťovala a bolo mi povedané, že to už tak nie je a práve pre takéto prípady je tu možnosť dopredu sa objednať na presný čas. Info som mala priamo od zamestnankyne pasového. Je možné, že sa to zmenilo, len sa pýtam.

janka_266
21. mar 2025

@mima172 minulý rok v máji to stále u nás fungovalo, neviem prečo by to rušili.

skri
21. mar 2025

My sme dávali robiť bábätku pas tento mesiac a hneď nás zobrali, žiadne čakanie ani rezervácia.

autor
22. mar 2025

Tak som to chcela spraviť lenže potrebujeme vybaviť doklady pre celúnrodinu tak to neviem či by nás prednostne vzali?
Už to ale mám zajednané. Je to tam aj napísané ako to mám zajednať len ja najskôr konám,potom čítam 🫣🤷

janka_266
22. mar 2025

Hej, vybavili by vás všetkých naraz, keď je to aj s bábätkom