Ako vybaviť prvý doklad pre bábätko?
Ahojte,
Blbá otázka ale chcem zajednať online termín na vybavenie dokladov a pýta tam číslo dokladu. Čo mám zadať keď je to prvý doklad dieťaťa? RČ neberie a bez toho to nejde. Píšu že to musí byť na konkrétne meno a priezvisko na doklade tak čo tam mám dať meno dieťaťa a môj op?Ďakujem
Ja som davala moje meno aj moj doklad
Ja som spravila rezerváciu na moje meno, tj môj doklad.
Lenže toto mi prišlo do mailu:Rezervácia je platná pre konkrétnu osobu, ktorej meno a priezvisko musí byť zhodné s dokladom totožnosti.
Rezerváciu, ktorá nespĺňa tieto kritéria, nebude pracovisko akceptovať.
Rezervácia, ktorá nespĺňa všeobecné pravidlá rezervačného systému nebude taktiež akceptovaná. Takže môzem to dať na svoje údaje a tam sa len preukážem mojím dokladom ?
áno
Akože čomu nerozumieš?? Potrebuješ to nakresliť? Zadávaš SVOJE údaje
@janai1 dobre pani dokonalá
Rezervácia je platná pre konkrétnu osobu,čiže pre teba keďže ty to ideš vybavovať, tak údaje budú tvoje. Nejdeš rezervovať predsa termín pre dieťa. Či ide si to vybaviť samo?
Ďakujem za odpovede. Radšej sa opýtam tu,ako by ma tam potom zvrtli. Inak vy by ste tiež mohli niektoré robiť tam. Len človeka ponížiť a spraviť debila 😏
keď idete s bábätkom ,tak by som si nerobila rezerváciu, ale na mieste si vytlačila prednostné vybavenie a vezmú vás hneď
My sme dávali robiť bábätku pas tento mesiac a hneď nás zobrali, žiadne čakanie ani rezervácia.
Tak som to chcela spraviť lenže potrebujeme vybaviť doklady pre celúnrodinu tak to neviem či by nás prednostne vzali?
Už to ale mám zajednané. Je to tam aj napísané ako to mám zajednať len ja najskôr konám,potom čítam 🫣🤷
Hej, vybavili by vás všetkých naraz, keď je to aj s bábätkom

Tvoje údaje