icon

Ako vybaviť stanovisko na Slovenskom pozemkovom fonde v Martine?

zuzi_747
26. jún 2024

Prosím Vás, keď potrebujem len stanovisko a presunuli moju žiadosť na Slovenský pozemkový fond Martin. Keď si dám tu námahu a docestujem , je možnosť, že ma tam pustia a vybavia to, alebo to nie je klasický urad a nepúšťaju tam klientov ?ďakujem

koniarova
•
26. jún 2024

@zuzi_747 prečo tam nezavoláš? SPF bežne vybavuje agendu aj roky, nieto za deň vybaviť. Ale možno sa novou vládou niečo zmenilo. 😂

zuzi_747
autor
•
26. jún 2024

@koniarova peedstav si, že tam volám každý týždeň v utorok kedy majú spustenu infolinku. Ale je vrchol drzosti keď rok vkuse posiela jedna pani tu istú výzvu, pritom papiere boli poslane už dvakrát. V Bratislave ich evidujú, keď volám, tak presne vedia, ze tie papiere tam majú a sú tam a jedna pani v Martine asi nevie rozkliknuť súbor alebo čo, keď stále vyžaduje to isté.

koniarova
•
26. jún 2024

@zuzi_747 tak tam vycestuj. Nič iné ti neostáva.

zuzi_747
autor
•
26. jún 2024

@koniarova mas potvrdene , že dovnútra pustia klientov a vybavujú veci na mieste?

koniarova
•
26. jún 2024

@zuzi_747 to ti neporadim. Veď sa spýtaj na tej infolinke.

zuzi_747
autor
•
26. jún 2024

@koniarova no pani sa mi k tomu vyjadrila, že ona nevie ako funguju. Preto sa pýtam. Nepíšem zbytočne sem, keby som to vedela.

koniarova
•
26. jún 2024

@zuzi_747 a čo si tam na hlavu na tej infolinke?🤦 Otrasný prístup. A tá pani,vo yonodvteba stále pýta nemá tam telefón,či email? Na nete som našla ešte tento telefón.

zuzi_747
autor
•
26. jún 2024

@koniarova na tu pani co to rieši v Martine som dostala po proseni z Bratislavy email iba, že telefonicky nekomunikuje. Ak potrebujem volať, tak infolinka a ta ide iba v utorok od 9.-do 12 a potom od 12.30 do 15 00. Musím volať na číslo stanovisk a vecných bremien. A tam každý utorok niekto iný, čiže stále musím všetko vysvetľovať dookola. Tam tie papiere vidia, aj mi presne povedia ktoré tam mame. A že sú všetky, že nechápu prečo stále posiela výzvu tu istú dokola. A ona na emaily už neodpovedá takže v prdeli. Úrad taky, ze by ho mali zrušiť úplne.

andaluzia12
•
26. jún 2024

SPF je jedna katastrofa. Celý rok sme so zamestnancom SPF riešili nájomnú zmluvu. Po roku ju vypracoval, zaslal nám na podpis. My sme ju obratom podpísali a zaslali spať. Ďalší rok trvalo kým ju podpísali štatutáry z SPF… nemám skúsenost konkrétne s SPF Martin, ale predpokladám že všetky pracoviska SPF fungujú rovnako a nevybavis tak nič ani osobne.

zuzi_747
autor
•
26. jún 2024

@andaluzia12 extrém, toto je zlý sen. Ja potrebujem len potvrdenie o prístupovej ceste, ktorá je štátna, je spravená. A kvôli tomu nemôžem dostať stavebné povolenie. Akože nočná mora, clovek ma svoje peniaze, nechce od nich nič len proste potvrdenie ze cesta tam je a bude ako pristupova, chce stavať a nemoze lebo ti pracovníci nič nerobia len sa zajebavaju. V Bratislave povedia ze všetky papiere majú, že nechápu prečo odo mňa martin žiada zas a znova tie isté papiere , a z Martina nie sú schopní ani odpísať. Na grcanie. A tiež kocurkovo , riešime to s Martinom, ale všetky doklady treba posielať do Bratislavy.

adkapaskova
•
29. apr 2025
@zuzi_747

@andaluzia12 extrém, toto je zlý sen. Ja potrebujem len potvrdenie o prístupovej ceste, ktorá je štátna, je spravená. A kvôli tomu nemôžem dostať stavebné povolenie. Akože nočná mora, clovek ma svoje peniaze, nechce od nich nič len proste potvrdenie ze cesta tam je a bude ako pristupova, chce stavať a nemoze lebo ti pracovníci nič nerobia len sa zajebavaju. V Bratislave povedia ze všetky papiere majú, že nechápu prečo odo mňa martin žiada zas a znova tie isté papiere , a z Martina nie sú schopní ani odpísať. Na grcanie. A tiež kocurkovo , riešime to s Martinom, ale všetky doklady treba posielať do Bratislavy.

@zuzi_747 možem sa spýtat ako ste to nakoniec vybavili?