Ako získam Covid pass?
Ahojte, idem si po radu... V marci som bola pozitívna, potvrdené antigenom. Čakala som, že mi teraz príde to 9-miestne číslo-covid pass. Neprišlo, išla som sa opýtať na MOM, a ževraj ja nemám covid pass, pretože som sa bola testovať na odbernom mieste, ktoré nebolo prihlásené do NCZI. Samozrejme tam sa dovolať je nereálne. Že sa mám dať otestovať a covid pass mi bude pridelený. Alebo sa mám zaočkovať. Ale mne ide práve o to potvrdenie o prekonaní. Myslíte, že sa s tým už nedá nič robiť? Alebo sa ešte môžem spoliehať aspoň na zdravotnú poisťovňu? Ďakujem
@lenkassk dobrý deň. Môj problém sa vyriešil tak, že som si včera prečítala článok, kde sa píše, že pozitívni z antigenových testov jednoducho nemajú nárok na covid pass. Iba tí, ktorí boli testovaní PCR testami. Takže som sa len nasr_la. A ja žiadny covid pass na základe prekonania nedostanem.
A nemáte ho ani v aplikácii zdravotnej poisťovne? Píšu, že hneď po prvej dávke by tam mal byť
@matkahelka ja idem do Grécka a tam, ze neuznávajú od všeobecných lekárov 🤔 alebo to už zmenili?
@matkahelka A môžem sa opýtať, koľko si lekár za to potvrdenie vypýtal?
@janai1 5€ moj obvodak a pediatricka mojej dcery nic. my sme uz boli na jar v dominikanskej republike na tie potvrdenia.
@jelus prepac, neoznacila som ta k predoslej odpovedi.

@jelus dobrý deň. Manzel ma ten istý problém, neprišiel mu covid 19 pass. Zaockovali ho prvou dávkou bez registrácie, na počkanie. Bez neho sa nevieme dostať k digitálnemu covid pasu. Neprišli ste na niečo? My sme volali aj pisali maily, ale neúspešne. Ďakujem