Ako získať najvyššiu podporu v nezamestnanosti?
Som zamestnana na neurčito od roku 2019. Konci mi rodicovsky prispevok na dieta 23.6.2025 ide mat 3 roky. Do práce sa nemôžem vrátiť lebo je tam 3zmenna prevádzka.Idem dat výpoveď. Môžem si zobrať 5 dní dovolenky do konca mesiaca a vyjde mi najvyššia podpora?Alebo stačia 2dni dovolenky?ďakujem za rady
1 deň dovolenky a zostatok preplatit
@22ketrin22 záleží koľko máš zostatkovej dovolenky a aký si mala plat. Ale pri 20 dňoch a aj minimálnej mzde bude max podpora ak ti PP skončí 30.6.
@22ketrin22 záleží koľko máš zostatkovej dovolenky a aký si mala plat. Ale pri 20 dňoch a aj minimálnej mzde bude max podpora ak ti PP skončí 30.6.
@zalka zostatok dovolenky mam 25 dní..
@zalka zostatok dovolenky mam 25 dní..
@22ketrin22 v pohode čerpaj dovolenku do konca mesiaca.
@22ketrin22 v pohode čerpaj dovolenku do konca mesiaca.
@zalka nevadí že je tam víkend? Podpora v nezamestnanosti sa zdvíha od 1.7. tak mi ju vypocitaju ponovom?
@zalka nevadí že je tam víkend? Podpora v nezamestnanosti sa zdvíha od 1.7. tak mi ju vypocitaju ponovom?
@22ketrin22 nie nevadí ze je tam víkend výšku budeš mat dostatočnú... Áno z vyššieho VZ bude ratana
@22ketrin22 nie nevadí ze je tam víkend výšku budeš mat dostatočnú... Áno z vyššieho VZ bude ratana
@zalka ďakujem za radu

kamaratka to takto riesila a musela mat len 1 den dovolenky aby vysla max podpora, vygugli si Mihala on to volade daval ako radu