icon

Ako získať prístup k svojej zdravotnej karte?

7. júl 2025

Poraďte čo robiť. Chcem svoju zdravotnú kartu od všeobecného lekára, chcem si tam isté veci porovnať. Nechce mi ju dať k nahliadnutiu, len vraj ak si nájdem iného lekára tak mu kartu pošle. To akože naozaj nemám prístup nazrieť do svojej vlastnej zdravotnej dokumentácie? Naozaj mi to nemusí umožniť?

Strana
z3
mandzula
8. júl 2025
@merlinja

@mandzula výsledky vyšetrení sú v appke? Počujem prvý raz, ešte mi to nikdy neukázalo (vzp).

@merlinja su tam datumy vysetreni a diagnozy, ktore sa vysetrovali. Reagujem na konkretnu pouzivatelku, ktora si mysli, ze lekar jej ma striehnut terminy, hoci ich ma v aplikacii.

merlinja
8. júl 2025
@mandzula

@merlinja su tam datumy vysetreni a diagnozy, ktore sa vysetrovali. Reagujem na konkretnu pouzivatelku, ktora si mysli, ze lekar jej ma striehnut terminy, hoci ich ma v aplikacii.

@mandzula aha , tak to viem, len tie vykázané úkony a diagnózy bežnému laikovi tiež nič nehovoria.

mandzula
8. júl 2025
@merlinja

@mandzula aha , tak to viem, len tie vykázané úkony a diagnózy bežnému laikovi tiež nič nehovoria.

@merlinja tak no, lekar nie je ucitel, aby to tam vysvetlenie zapisoval. Treba sa ho pytat pocas vysetrenia, ak ti nieco nie je jasne.

merlinja
8. júl 2025
@mandzula

@merlinja tak no, lekar nie je ucitel, aby to tam vysvetlenie zapisoval. Treba sa ho pytat pocas vysetrenia, ak ti nieco nie je jasne.

@mandzula ja len poukazujem na to, že to čo si vyúčtoval, ja nemám šancu overiť. Tam sú totiž také položky rozpísané, že dovi ...

adreena
9. júl 2025
@maranco

@adreena * Ako má mať človek prehľad o svojich vyšetreniach? *

prehľad o svojich vyšetreniach máš v zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk
máš tam aj mená lekárov ktorý si prezerali tvoju elektronickú zdravotnú kartu

Ulož si do kalendára v mobile pripomienky na opakované vyšetrenia.

@maranco toto nepoznám, pozriem.

mandzula
9. júl 2025
@merlinja

@mandzula ja len poukazujem na to, že to čo si vyúčtoval, ja nemám šancu overiť. Tam sú totiž také položky rozpísané, že dovi ...

@merlinja ja o voze, ty o koze.🙂

merlinja
9. júl 2025
@mandzula

@merlinja ja o voze, ty o koze.🙂

@mandzula ???, no nič

anonym_3c37dc
10. júl 2025

Mňa teraz doktorka poslala na sono brucha a dala mi celú kartu, lebo vraj to doktori pýtajú.

Strana
z3