Ako zistiť, kto podal podnet počas PN?
Ahojte, chcela som sa len poradit, ci mate niektora skusenost, ze vas niekto udal, teda podal podnet na kontrolu SP pocas PN. Som dlhodobo PN, ale nikdy som sa nestretla s tym, ze by ma niekto udal. Neporusujem vychadzky, som po operacii, tak to nie je ani mozne. Ale hlavna otazka je, da sa nejako zistit clovek , ktory poda podnet? Uprimne, mam veducu ktora bezne posielala kontroly aj tehotnym. Asi len z nudy. Preto moje podozrenie padlo na nu. Viem od obvodnej na 100%, ze to bolo udanie od fyzickej osoby.
Dakujem pekne za kazde info, pekny dnik 🙂
nezistíš... teraz sa ľudia udávajú o všetko možné... aj o parkovné miesto.
A naco to chces vediet? Ved kontrola moze prist aj bez akehokolvek udania
Nezistiš ale zamastnavateľ ma právo poslať pontrolu.
Keď si doma a dodržuješ vychádzky môže ti byť jedno koľkokrát príde kontrola. A nie nemusí ťa nikto udať.
A problém je kde? keď všetko dodržiavaš?
meno mi nepovedali, ale priznala sa, ze dali podnet a tak strasne to chceli utajit, ze az do Bratislavy, ja doma a zvonili uplne odveci inde, narobila som cirkus a prisla sa mi ospravedlnit
Je to anonymné, môže aj sused. Zamestnávateľ má na to dokonca právo. Som tehotná na PN a nikam nechodím mimo vychádzky, takže mne je to napríklad úplne jedno 🤷 Zatiaľ mesiac a nikto tu nebol.
ja som bola rok,nikto nikdy neprišiel.Tak ale ja som nechodila von ani cez vychádzky.....
Kolegyňa bola v rovnakom čase a jej prišla,určite ju udal niekto z práce....totiž plánovala si dovolenku niekoľko mesiacov vopred na konkrétny dátum,bolo jej to odmietnuté,potom zhodou okolností v tom čase bola PN a prišla kontrola práve v ten deň,keď chcela tú dovolenku,bola to sobota.Bola doma.
@kivinuska majú právo robiť kontroly. Ci ta niekto nahlásil alebo sa sami rozhodli je nepodstatné. Máš dodržiavať podmienky

Nie, neda.
A tehotna pokial je na PN je rovnako pacient ako kazdy iny a nema vynimky z kontroly.