icon

Ako zmeniť adresu počas práceneschopnosti?

31. aug 2026

Prosím vie niekto poradiť po dlhej dobe som PN. Ja som si ani neuvedomila, akú adresu mám zadanú, kde sa mám zdržiavať.
Tu narážam na problém, s mužom sme bývali v mojom byte, zároveň sme si zaobstaravali väčšie spoločné, v novostavbe. Svoj som dala do nájmu, nasťahovali sa a nastal problém , ktorý riešime s developerom. Muž narýchlo vybavil služobný byť, teraz sme tam týždeň. Byt je v areáli firmy kde muž pracuje, len tak sa nedá prísť a zazvoniť na zvonček.
Chcem zmeniť adresu, ale sko ma nájde/bude kontaktovať kontrola.

anonym_7c5aca
31. aug 2026

Prihlás sa do svojho účtu https://www.socpoist.sk/prihlasenie-do-elektron... a tam si zmeníš adresu.

anonym_2972f9
31. aug 2026

@anonym_autor zavolaj na socialnu poistovnu a tam to zmenia. Mna na mojej pobocke hned prepojili na pani, ktorej som podla abecedy pridelena. Bolo to vybavene do 2minut.

autor
31. aug 2026
@anonym_7c5aca

Prihlás sa do svojho účtu https://www.socpoist.sk/prihlasenie-do-elektron... a tam si zmeníš adresu.

@anonym_7c5aca ja nemám problém že si nedokážem zmeniť adresu, mám problém s tým že sa sem do vnútra areálu bez špeciálneho povolenia nikto nedostane. Oficiálne byty tu nie sú. To je zložité

anonym_116f74
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_7c5aca ja nemám problém že si nedokážem zmeniť adresu, mám problém s tým že sa sem do vnútra areálu bez špeciálneho povolenia nikto nedostane. Oficiálne byty tu nie sú. To je zložité

@anonym_autor si na PN, si povinna na zvonenie otvorit a tym to konci. Nie su povinni Ti volat na mobil

autor
31. aug 2026
@anonym_116f74

@anonym_autor si na PN, si povinna na zvonenie otvorit a tym to konci. Nie su povinni Ti volat na mobil

@anonym_116f74 kebyze niekto zvoní tak otvorím, ale cudzí človek sa k tomu zvončeku len tak nedostane

anonym_d6283e
31. aug 2026

Nie je to celkom bežná situácia.Najrozumnejsie bude o tejto špecifickej situácii sa poradiť telefonicky v SP.

anonym_acf6e8
31. aug 2026

@anonym_autor tak chod na socialnu poistovnu a zmen 🤦‍♀️

autor
31. aug 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor tak chod na socialnu poistovnu a zmen 🤦‍♀️

@anonym_acf6e8 som veľmi rada že si prečítala o čom píšem

sisa_s
31. aug 2026

Najistejsie bude zavolat do SP, pripadne si daju poznamku, ze kontaktovat telefonicky, nie zvoncekom

anonym_acf6e8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_acf6e8 som veľmi rada že si prečítala o čom píšem

@anonym_autor som velmi rada, ze si po sebe citas tvoj prispevok. Posledna veta- chcem zmenit adresu. No tak ti vravim-zmen

autor
31. aug 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor som velmi rada, ze si po sebe citas tvoj prispevok. Posledna veta- chcem zmenit adresu. No tak ti vravim-zmen

@anonym_acf6e8 a ostatné písmenká si si nevšimla

ameixa
31. aug 2026

na dostupnom mieste pre verejnost niekde pri schrankach nechaj svoje tel. cislo a meno, mas dokaz, ze ta vie teta zo socialnej skontaktovat

anonym_acf6e8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor odpoved si dostala

autor
31. aug 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor odpoved si dostala

@anonym_acf6e8 od teba?😱

anonym_acf6e8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_acf6e8 od teba?😱

@anonym_autor presne tak.

anonym_0f08ce
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a kolko budes este na PN? Oznac pri uzamknutom vstupe ze v pripade navstevy volat na cislo
a cez elektronicky ucet si skontroluj ze mas nahlasene aj mobilne cislo a zmen adresu pobytu

autor
31. aug 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor presne tak.

@anonym_acf6e8 ako presne mi tvoja odpoveď pomohola?

autor
31. aug 2026
@anonym_0f08ce

@anonym_autor a kolko budes este na PN? Oznac pri uzamknutom vstupe ze v pripade navstevy volat na cislo
a cez elektronicky ucet si skontroluj ze mas nahlasene aj mobilne cislo a zmen adresu pobytu

@anonym_0f08ce zo zlomeninou to bude asi niekoľko týždňov

anonym_acf6e8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_acf6e8 ako presne mi tvoja odpoveď pomohola?

@anonym_autor precitaj si a neotravuj

autor
31. aug 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor precitaj si a neotravuj

@anonym_acf6e8 kto ťa núti sem prispievať, tiež más nejaku diagnózu?

anonym_acf6e8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor si precitaj po sebe tvoj prispevok a potom sa mozme pobavit, kto ma diagnozu. A este si aj neschopna si zavolat na socialku a zistit si veci

autor
31. aug 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor si precitaj po sebe tvoj prispevok a potom sa mozme pobavit, kto ma diagnozu. A este si aj neschopna si zavolat na socialku a zistit si veci

@anonym_acf6e8 moja drahá, na papier starou adresou som sa pozrela až po piatej poobede, pre tvoj u info taký čas už u nás v sociálnej poisťovni nepracjú. Tak som položila otázku,kedze tu je taká možnosť
Je mi ľúto že si sa zasekla v case

anonym_378f1c
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ono takto...SC nemá v náplni práce hľadať a pátrať, kde sa práve nachádzaš. A že sa nevedia dostať na kontrolu ku tvojmu prechodnému bydlisku, tiež nie je ich vina. Je to zapeklitá situácia, ale TY si povinná zabezpečiť prístup ku tvojej osobe, aby ťa v prípade potreby mohli skontrolovať. Oni dostanú adresu a idú. Že sa tam nedostane nikto cudzí, nie je ich problém.

anonym_acf6e8
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_acf6e8 moja drahá, na papier starou adresou som sa pozrela až po piatej poobede, pre tvoj u info taký čas už u nás v sociálnej poisťovni nepracjú. Tak som položila otázku,kedze tu je taká možnosť
Je mi ľúto že si sa zasekla v case

@anonym_autor ty si sa skor zasekla inteligencne 🤣 . Neschopacka, ktora si nevie zistit veci sama

autor
1. sep 2026
@anonym_acf6e8

@anonym_autor ty si sa skor zasekla inteligencne 🤣 . Neschopacka, ktora si nevie zistit veci sama

@anonym_acf6e8 gratulujem za objav tisícročia , navrhnú ťa aj na Nobelovku. Som neschopná , lebo som sa nedokázala dovolať do zatvorenej pobočky.

anonym_acf6e8
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_acf6e8 gratulujem za objav tisícročia , navrhnú ťa aj na Nobelovku. Som neschopná , lebo som sa nedokázala dovolať do zatvorenej pobočky.

@anonym_autor si neschopna,lebo nevies ani googlit a nevies pockat do rana. Si proste brzda, tu neni co riesit