Ako zvládať venčenie psa počas PN?
Ahojte, mám otázku. Som PN, vychádzky sú štandardne od 10-12 a od 14-16 tej, overila som si to u doktorky. Mám psíka a taký čas nestačí, myslím nie dĺžku ale intervaly. Musím ísť skôr ráno a aj neskôr večer. Som sama. Ako riešite prosím vás takúto situáciu?
chodim za dom, lebo tam mame travu ale aj tak som z toho v neskutocnom strese
@vikinkamoja hlavne to sem pis na kona aby ta niekto nahlásil 🙄😂
@vikinkamoja vychadzky nemaju ziadny standard. Zalezi na dohode medzi tebou a lekarkou. Nasledne dohodnute casy lekarka zapise do PN.
@vikinkamoja aj psík je pn ? .. 😂😂😂😂😂😂
@vikinkamoja Tak nepojdes za dom, lebo tam mate travu.Vyvencis pred vchodom a len tolko, aby pes nutne urobil potrebu a bude. Nic viac.
a čo tak poprosiť lekára aby ti zmenil čas PN? že chceš od 7-9:00 a večer od 17-19:00? alebo vstať ráno o 5:00 a zobrať psa von?
Ja som poprosila doktorku o zmenu vychadzkovych hodin prave kvoli psovi a bola s tym uplne v poriadku. Mala som od 8 do 10 a od 15 do 17 a všetci boli spokojni 🙂
myslím si, že keď vyvenčíš psíka o 5.00 kľudne aj 30 min, tak Ti kontrola nepríde a do 10.00 potom psík v pohode vydrží. A večer potom opäť okolo 21.00. Sú to len 5 hodinové intervaly a to psík vydrží. Máme vyskúšané, tiež som tak robila, keď som bola na PN a bývali sme v byte. A keď som začalo chodiť do práce, tak bola dnu od 6.00 - 15.00. A normálne máme v dome zavretého psíka v čase hárania od 5.00 - 15.30 a vydrží tiež. Takže 5 hodín je pohodička.
Ved chod skoro rano ( pochybujem ze kontrola pride napr o 5:30 az taky iniciativni asi nebudu) daj ho len za dom cvrknut. Tie hodinove vychadzky co mas ho normslne vyvenci a vecer zas cvrknut.pripadne dnes nie je problem zohnat niekoho kto by ho este na hodinku zobral von.dake dieta od susedov za 5€ na hodinu a vybavene

Google pomohol ako vždy 🙂