icon

Appka Všeobecnej zdravotnej poisťovne: Nevykázané preventívky?

Dnes o 10:24

Baby prosim ktote mate vszp a pozerate si vykazane vysetrenia v appke, mate tam vykazanu aj LBC cytologiu z gynekologie v ramci preventivky? Zaplatila som za nu, zadala ziadost o preplatenie vszp a prislo mi, ze nie je ukon vykazany - a ani ho nevidim v appke. Neviem teda, ci ster neposlali na analyzu alebo len zabudli vykazat vykon. Teraz tam cestu nemam a na maily/tel nezvyknu odpovedat. Ubehli uz skoro 2 mesiace od preventivky. Dakujem

motylik2559
Dnes o 10:29

@anonym_autor Ahoj, pokial ti taketo nieco doslo ako odpoved, tak v tom pripade nemas inu moznost tak pokial mas LS z vysetrenia, tak ju tam poslat s opakovane podanou ziadostou a pokial LS nemas, tak si ju vypytaj. Avsak tiez zalezi kolko ubehlo od daneho vysetrenia. Pretoze mne bolo povedane,ze sa vysetrenia mozu zobrazit az po mesiaci az dvoch, nakolko lekari (zubari) nevykazuju denne tieto ukony, ale kludne aj na mesacnej baze naraz a este kym to prejde systemom vo všzp tiez trosku moze potrvat. Takze je dost mozne, ze si to zadala aj priskoro.

lusa18
Dnes o 10:34

@anonym_autor ja som bola 20.3. na preventívke, dala som žiadosť. Keď som to v aplikácii sledovala, tak bolo,že 20.3. žiadosť podaná, 23.4. sa žiadosť začala spracovávat a okolo 20.5. mi prišli peniaze, takže 2 mesiace to trvalo. Ale zas záleží, kedy lekár nahodí do systému výkon.

kreativka_logopedk
Dnes o 11:06

@anonym_autor Výkony odchádzajú do poisťovne po skončení kalendárneho mesiaca. V aplikácii sa zobrazia nasledujúci mesiac, keď budú poisťovňou zaregistrované na úhradu