Bola som doma a sociálka mi hodila papier do schránky o neprítomnosti
Dobrý deň, stalo sa to niekomu,že bol doma ráno a spal a sociálka došla skontrolovať či dodrziavam vychádzky a namiesto toho,aby mi volali na mobil(tc 100percent majú) tak ževraj trúbili z auta🤦je to uvedené aj v tej správe a následne mi hodili papier do schránky. Žiadne trúbenie som nepočula,čo je to za prístup. Jasné som im povedala,že som spala doma atď a po podpísaní čestného vyhlásenia má budú hodnotiť posudkový komisia a revízia dr. Mám sto chutí podať trestné oznámenie na dotyčného pracovníka. Toto nieje normálne.
@mariska1989 googlila som než som sem prispela či niečo na nete nenájdem,nejaké skúsenosti ale asi ma vyhľadávač nepochopil😰no tak evidentne niesom jediná,uvidím zajtra čo nové sa dozviem..
No možno už vymazaný príspevok no tiež bol fakt podobný ale bolo že ani na 5 deň nepochodila .ja by som na tvojom mieste zašla k dr nech ti dajú že sú tam bola nejaká pečiatka a podpis a dať im 5€/10€ ako sa zbytočne ako tehotná rozčuľovať
Niečo podobné sa stalo kamarátke keď bola pozrieť chorú mamu, niekto zvonil, ona sa hneď postavila išla pozrieť a pani už cupkala dole po schodoch. Kamarátka nahnevaná, že jej mama by ju ani nestihla. Zaklopala raz, nevolala, nezvolila... Bohužiaľ ľudia sú rôzni, je to smutné. Držím palce aby si dobre dopadla.
No s tým TO neuspeješ, keď si nemala zvonček. Vedela si, že si PN a môže ti prísť kontrola. To, źe si iná pani zo socialky zohnala tvoje číslo a volala ti je v tomto prípade bezpredmetné. Oni nie sú povinní obvolávať zamestnávatelov alebo kolegov a zisťovať si číslo na osobu, ktorú idú skontrolovať. Ty si povinná zabezpečiť si zvonček alebo ich vopred upozorniť, že ho nemáš a či ti môžu zavolať, keď prídu. Skúsil ti aspoň zatrúbiť či náhodou nepozrieš z okna. Ani to nemusel robiť. Úplne zbytočne sa rozčuluješ. V práve je on a nie ty. Čiže miesto toho, aby si po ňom zajtra kričala a vyhrážala sa TO mu skús v klude vysvetliť situáciu.
Takze cislo nemali. No smola,hnevas sa nepravom.
A to TO kludne podaj,historicky sa strapnis ako aj tu. To,ze ti ina zena zo socialky volala je uplne ina vec nez kontrola. Ak si cislo neuviedla do pn,tak nik nie je povinny si ho zistovat u dr ci tvojho zamestnavatela. To je smiesne co pises
@mariska1989 už som bola na socke dnes a jeho kolegyni som povedala,že som spala. Moja dr má dosť rokov už ťahá z posledného poznám ju,že by mi to aj tak nedala a hlavne viem,že si to overujú. Musí to byť v systéme v mojej zdrav dokumentácii. A nebudem nútiť dr atď. Ako bude tak bude.
@selu11 ďakujem uvidím čo posúdia,určite sa zajtra nedozviem či dostanem € či nie. Tipujem,že budem čakať mesiac.
@lalenka33 kričať naň nejdem,písala som že uvidím ako sa on bude správať. Ak slušne tak aj ja,nikdy sa nerozkrikujem pokiaľ je niekto slušný. Ako som písala nezvyknem byť PN,kontrolu som v živote nemala a o zvončeky že ho musím mať som nikdy nepočula. Bola som v tom,že automaticky budú telefonovať.
@petulda333 A ja si mám domyslieť,že si musím kúpiť zvonček. A dívať sa z okna na každé zatrubenie?Sorry,ale tiež odveci. Brána bola otvorená,psy dnu..Môžeme sa tu dohadovať donekonečna. Chcela som vedieť či niekto má rovnakú skúsenosť preto som sem písala.
To by si mala vediet a prepac,ja by som do dvora tiez nevosla. Oni nemali odkial vediet,ze su psi dnu. Je tvoja povinnost mat to zabezpecene tak,aby sa k tebe dostali. Cislo nemali,zvoncek nemas,co mali robit? Trubili,to je dostatocne. Jaj aha,vlastne mali tresknut branou alebo zakricat. To by si pocula. Ty aj po sebe citas? Tak trubenie si nepocula,ale keby zakricali tvoje meno,tak to by si uz pocula. Och moj boze
@petulda333 škoda slov na teba🤦 Keby trúbil naozaj pri bráne tak by som to 100pro počula. Keď sa pozriem z okna spálne rovno vidím bránu kde je dotyčná schránka kde hodil dane tlačivo. Takže áno počula by som aj zakricanie. Aj poštárka keď donesie balík tak pozrie či niesu psy von a dojde mi zaklopať poprípade zakričí a už ma veru zobudila. Autom by sa tu aj tak nedostal..no nič uvidím čo z toho bude. Diky za rady 👍
Jasne,urcite sli 10km od domu a tam trubili. Ach. Skoda slov k tebe. Po precitani statusu,som mala rozpisani koment,ze su to hovada. No ked som precitala zvysok,tak chyba je len u teba. No ty to nevidis. Ty vidis co mali robit ale co ty,to nie. Tak chod a hadaj sa. A podavaj TO, aspon sa viac ludi na tebe pobavi
Je uvedené v správe že trúbili z auta? Veď trubit v obci môžeš iba v prípade ohrozenia, je to priestupok.. ak by u nás trocha fungoval systém, tak ešte oni dostanú pokutu, ale nie som naivná.. akože toto je fakt sila..
Ahoj, odporucam:
- spolu s pisomnym vysvetlenim predlozit aj
- foto/screenshot z google maps. Je tam funkcia, ktora trackuje a zalohuje presne polohu tvojho mobilneho zariadenia podla datumu. Vola sa to digitalna stopa a je to dokaz-s tymto sa damy a pani v SP nevyhadaju 😉
Tu je rychly navod priamo od google:
https://support.google.com/maps/answer/6258979
Klikni na toto a na "Sprava casovej osi", vyber datum, kedy tam boli a screenshotni.
Stalo sa mi to isté. Nemám zvonček a ani ho mať nebudem, lebo nikdy poriadne nefungoval a návštevy nemávame. Bola som v zadnej časti domu, že kričali na mňa ...jasné že som nič nepočula. Na sociálne v KN nepríjemná mrcha na mňa ziapala, že kde som bola?! Žiadny argument na nich neplatí... ale chyba bola, že sestrička mi zabudla napísať tel.č. na papierik o pn a ja blbá som to neskontrolovala. Nakoniec mi vystavil potvrdenie zubár, obvodná mi nechcela, lebo všetko už ide cez PC a sociálka si to vie overiť. Ponaučenie: musí byť tel.č. na potvrdení o pn!!! Nie u zamestnávateľa ani nikde inde.
Nabudúce nech strieľajú, to by každý utekal k oknu pozerať.
@angelous1991 presne tak, tie ženy sú,, neskutočne..,, ... Mne pripli tlačivo s cudzím číslom účtu k môjmu spisu......
@tipko ja som teraz na PN, vychádzky, klasika 10-12, 14-16. Zvonček pri bráne ešte nemáme. Ved majú telefónny kontakt. Takže teraz už môžem očakávať všeličo, aj trúbenie, pripadne mávanie z auta a vykrikovanie mena. 😂😂😂😂 Kam sme sa to dostali.
No s mojim kovidovym kašľom, ak prídu, tak sa aj budú pratat hneď, lebo sa mi huba z kašľa nezavre.... 😀😀😀
@snezienkaaa82 tak ale autorka telefonne cislo nedala,tak ako jej mali volat?
@petulda333 prečo si to neskontrolovala, hm. Ťažko teraz...
@snezienkaaa82 no ako ona pise,tak si to mali zistit u jej dr alebo zamestnavatela. Alebo na nu zakricat ci tresnut branou 😒
Dobry.Ako ste dopadli ?

Fuuha tak toto je už ako skoro rovnaký príbeh ..dávnejšie tiež baba písala že tiež 2 psov a tiež že na ňu ževraj trúbili a ona spala a tiež že cestné prehlásenie ale že není isté že jej to prejde a tak tiež že servis alebo niečo podobné možno mala vedľa seba