Bolo na mňa podané trestné oznámenie. Zverejnila som meno a číslo účtu podvodníčky
Potrebujem poradit od niekoho kto sa vyzna v zakonach .dakujem pwkne
@klarissa25 zverejnila som profil cislo uctu a ked my nechcela vratit peniaze(25e) za oblecenie( prislo poskodene,male cisla,chybali veci co tam maly byt a hrozne pachlo od cigariet) tak som varovala mamicky(ozvali sa 5 ktore mali podobnu skusenost) po naliehany mamiciek poslala peniaze ( lenze nebolo dobre vydiet moje cislo uctu) povedala som ak nabehnu peniaze stiahnem prispevky a ona ze to musim hned ....neurobila som a udala ma ...co z toho mozem mat ako sa branit
@sevcikovaa nenechaj sa vylakat, nic . nakolko ona je uz znama osoba
@sevcikovaa mas otom nejaky dokaz zeby ta udala?
@sabca_m3 fotila zaznam od policie
@sevcikovaa Nezverejnila si jej adresu, nikto jej nepríde vybiť okná tak buď v kľude. Keď ti prídu v pondelok peniaze na účet tak dopíšeš že ti vrátila peniaze.
@sabca_m3 mamicky sa do nej obuli a zacali to zdielat a ju to nahnevalo vraj veci nepreda a hanba ...
@sevcikovaa silno pochybujem ze sa policajtom bude chcieť zaoberať tym hlavne ak náhodou zistia ze ona sama je znama firma a je v tom vypise udavane tvoje meno? Aby ti nahodou neposlala len nejaky fake papier
@maranco Nie len cislo uctu a profil na fb
@sevcikovaa neboj sa mozes vklude spávať, ak by ta aj kontaktovali policajti tam ty sa vyjadris ako to bolo takze tak ci tak by si žiadne problémy mat nemala ale ak by ta kontaktovali a niečo sa ti nezdalo a nebudeš vedieť že čo tak sa mi kludne napíš a pomozem ti nejako
@sabca_m3 normalne som musela dnes vypnut mobil do obeda 15hovorov a 10 sprav tak obtazovala....
Odfoť si tie veci čo ti prišli a odlož si všetky dôkazy, ak ti nevráti peniaze tak ty môžeš ísť na políciu, že ťa oklamala a obťažuje.
@sevcikovaa lebo jej cuka to bude preto😄
@sabca_m3 dakujem ...podla mna je aj 25€ peniaz pre mamicky a nema pravo im posielat veci ktore nechcu a nevyuziju ....aspon viem ze som usetrila nejake mamicky stalo to zato
@maranco
to robi 15 hovorov doobeda
Smsky ,dokonca aj jej manžel vypisoval ...mam aj odlozene fotky,mamicky co mali podobne skusenosti...dokonca sa my vyhrazal jej manzel ze on si dal radu z inymi co im robili zle meno
@sevcikovaa pozbieraj si všetky dôkazy a pôjdeš podať oznámenie ty za podvod + vyhrážanie.
@sevcikovaa každý peniaz je peniaz aj keby sa jedna o 5€, uloz si dokazy aby si mala a aj jej správy ak by nahodou ta kontaktovali policajti čo pochybujem ,hlavne dokazy co sa tyka nakupu a odfot si aj co ti prišlo poskodene ci tak ...a v podstate peniaze este nenabehli, mozno ich ani neposlala. Hlavne sa neboj , skus byt v klude, toto je len "bu-bu", očividne to rodinka v hlave v poriadku nemá. Ty si "obeť" takze sa nemaju co rozkrikovat ... ak to bude uz cez tak sa chyt a chod podat tresne oznamenie ty, ak to ozaj budu uz nejake vyhrážky ze budes citit ze sa bojis o seba alebo nedajboze o rodinu
Prosim ta, ukaz nam ten zaznam od policie co ti fotila. (Nie, urcite ta neudala, nestresuj)
@sevcikovaa ja som riešila inú vec , ale s.tym udanim je to podvod neboj, nás obral človek o 1000€, plus obrovské škody napr atď atď a polícia s tým nevie nič spraviť,trestné oznámenie sa nepíše len tak ľahko na kolene , nám sa to neoplatilo napr skrz právnika a dotahovaciek, ja osobne by som napísala že si vec postúpila svojmu právnikovi s tým že ťa obťažujú a sa ti vyhrážajú , načo máš dôkazy, posledný krát ziadas o vrátenie peňazí a ide to rovno na policiu
Zena, ty zase ides na nete zverejnovat veci. Nepoucila si sa???
@sevcikovaa ja to vidim velmi biedne cez konika, blbo nahrava fotky konik..ale ak ty si bola okradnuta a oklamana a ak ta aj prevolaju tak sa nemas coho bat
Bolo tam jej meno a cela adresa, za toto si uz mohla mat problem.
@beata_k
Nie ....to som mala mlcat ...ako by ste to riesila vy nechala mamicku nech oklame viac ludi
@zooeynka mas to v sprave😉
@sevcikovaa fakt som zvedava ci ti od nej nabehnu peniaze nazad na ucet. Potom napis.
@sevcikovaa je tu skupina právne poradenstvo, tam ti poradia pravnici
skúsenosť spred mesiaca
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1...

Rovno polož otázku