Budem mať nárok na maximálnu podporu?
Ahojte prosim mohol by mi niekto poradiť? Lebo všade čítam rozne názory. Končí mi rodičovská dovolenka a zamestnávateľ uz nemá pre mňa miesto. Dohodli sme sa ze skončím prac pomer dohodou a to tak ze vycerpam 20 dní dovolenky a plus mi vyplatia 4 mesačne
Odstupné. Som na tpp od 2011. Budem mať nárok takýmto spôsobom na maximálnupodporu? 🙏prosím o rady niekoho kto stým ma aj skúsenosť
@anonym_autor Ak chces najvyssiu podporu, musis iba max 2-3 dni cerpat dovolenku a zvysnu si dat preplatit. Necerpaj 20 dni dovolenku, lebo ti to zrejme nevyjde ani s odstupnim.
@anonym_autor Ak chces najvyssiu podporu, musis iba max 2-3 dni cerpat dovolenku a zvysnu si dat preplatit. Necerpaj 20 dni dovolenku, lebo ti to zrejme nevyjde ani s odstupnim.
@anonym_78f4ed účtovníčka ma presviedčala ze to bude takto v poriadku ale nemám moc dôveru v nej, aby som bola úprimná. Tak preto by som potrebovala vedieť ci to je reálne aj takto
@anonym_78f4ed účtovníčka ma presviedčala ze to bude takto v poriadku ale nemám moc dôveru v nej, aby som bola úprimná. Tak preto by som potrebovala vedieť ci to je reálne aj takto
@anonym_autor Nuz vysvetlila som ti vyssie ako dosiahnut max podporu. Aj pani podo mnou co pisala spravila ten isty postup, jeden den cerpala dovolenku a zvysok si dala preplatit. Inak je na MK naozaj vela tem o dosiahnuti max podpory. A vsade je pisany tento isty postup.
Maju s tym uz firmy problemy, lebo to uz velmi overuju, a tak ta uctocnicka prehovara na postup, ktory nevyzera ucelovy na max podporu. Aj mna prehovarala uctovnicka na iny postup, a ze maju potom problemy. Neustupila som. Dala mi cerpanie 3 dni, a zvysok dovolenky mi preplatili. A vysla mi max podpora.
20.dni cerpania je dost vela aj pri stvormesacnom odstupnom.zalezi aky mas priemerny plat.. bez cisel ti to nikto z brucha nevypocita..v praxi plati cim menej dovolenky vycerpanej a viac preplatenej tym vyssia sanca na maximalnu podporu.

ci budes mat narok na maximalnu podporu zalezi od toho aky si mala vymeriavaci zaklad..