Budem na úrade práce evidovaná do septembra?
Čaute,som vedená na úrade ,zajtra mám prísť na výberové konanie,našla som si inú robotu ,kde nastupujem 2.9 ,jasné že robotu z výberového konania odmietnem,ale pôjdem tam..moja otázka ..nechajú má august ešte zaevidovanu na úrade s tým,že im poviem,že robotu istú už mám ..
Nemá tu význam radiť...autorka nech si urobí ako myslí...
@bonboniera autorka dostala aj do mňa normálnu odpoveď či?
@petulda333 no moja pekná,takže ma nevyradili ,všetko je v poriadku
@24petra24 tak bud rada
@bonboniera autorka dostala normálnu odpoveď nielen odo mňa, ale aj od iných žien. Jediný, kto v tejto diskusii nevystupuje normálne a prská hnev a zlosť, je autorka. Keby túto diskusiu ukázala firme, kde má od septembra nastúpiť, tak jej povedia "dakujeme, nemusíte prísť". Ale na pohovore asi taká hrdinka nebola a neukázala svoju pravú tvár. Až mi to príde, že autorka súťaží o najhnusnejší spôsob komunikácie na MK.
@mk1111111111 nikto ma nevyradil 🙂,doniesla som papier a vybavenka
@petulda333 no aj som 🙂
@24petra24 a co ti napisali na papier?
@petulda333 dali mi papier z úradu ,ako keď hľadáš robotu a s dátumom odkedy nastupujem od zamestnávateľa ,prísľub aby boli oni na úrade informovaný
@anketkarka určite budú niekoho prijímať na mesiac ,môj prípad to nieje,ostávam s tou tetuskou na úrade ✌️
@24petra24 tak preto ta nevyradili. Keby si toto neurobila a len na pohovore odmietla ponuku,tak ta vyradia

@bonboniera a ostatne boli ake? Ved ak odmietne pracu vyradia ju,to je pravda. To,ze ma slubenu pracu,nezname nic. Kym nema o tom doklad