icon

Budú sankcie za oneskorenú platbu dane?

1. júl 2026

Bola som v tom že dnes je 30.6🤷🏻‍♀️ Tak som poslala peniaze dnes . Budu nejake sankcie za omeskanie ? alebo uroky ?

katkaseiner
1. júl 2026

napis kam si mala zaplatit dan... lebo len typujem ze by to mal byt Danovy urad... ale pre istotu

anonym_f09b4b
1. júl 2026

@anonym_autor Úrok sa počíta za každý deň omeškania na základe základnej úrokovej sadzby určenej zákonom.
Úrok z omeškania: Vypočíta sa zo sumy nezaplatenej dane a trvá odo dňa nasledujúceho po dni splatnosti až do dňa zaplatenia.

anonym_258268
1. júl 2026

Nič sa nedeje peniaze majú, žiadne sankcie nebudú

simca06022011
1. júl 2026

Urok z omeskania maximalne, ak vyjde vyssia suma, myslim, ze do 5EUR sa to ani nevyrubuje.
ten ti moze prist vyrubeny aj o rok...

anonym_5d55f9
1. júl 2026

Samozrejme, ze ta vladna mafia z teba vyzmyka kazde euro, ale ked mas dostat nieco ty, tak si pockas, alebo nedostanes nic.

catherin4
1. júl 2026

Tiez som raz zaplatila neskoro dane a pokutu mi nedali. Ale to zalezi od uradnicky.

reuska1
1. júl 2026
@catherin4

Tiez som raz zaplatila neskoro dane a pokutu mi nedali. Ale to zalezi od uradnicky.

@catherin4 naozaj si toto myslis? Ze uradnicky len tak vyrubia urok ked sa im chce a ked maju dobru naladu tak nevyrubia? Vsetko sa robi striktne podla zakona.

reuska1
1. júl 2026
@catherin4

@catherin4 zalezi zakej sumy a kolko bolo omeskanie, asi ti nevysiel urok.

simca06022011
1. júl 2026
@catherin4

@catherin4 nezalezi to od uradnicky, ale od sumy uroku

anonym_2ba6f4
1. júl 2026

A moze to prist aj o dva roky spatne kludne ✌️