icon

Cestovanie z okresu do okresu

28. apr 2021

Ahojte. Spravy uz nesledujem nemam na to nervy a ani cas kvoli praci pretoze pracujeme skoro nonstop. Nezaregistrovala som, kedze sa situacia na SR zlepsuje ci uz je mozne cestovanie z okresu do okresu s testom? Nemyslim s vynimkami, ale ak chcem ist konecne domov za rodinou po skoro roku, ci sa uz da? Vsade vidim po internete ako kade kto chodi hore-dole po Slovensku tak neviem ci uz sa da?

angel993
•
28. apr 2021

Už to každému ide na nervy, že nevidí rodinu, tak chodia. My tiež chodíme pravidelne, nenechám rodičov tak dlho samých, ale vždy si to spojím s lekárom, ktorého mám v ich okrese. Cestujeme cez 3 okresy a ešte nás nikdy nezastavili.

autor
•
28. apr 2021

@angel993 dakujem lebo ja mam rodicov vzdialenych 180km 😔 jasne ze keby cosi poviem ze idem k lekarovi ktoreho tam este stale mam aj ja, ale uveria mi? To je to coho sa bojim ze ako dokazem ze idem k lekarovi aj ked len naoko

veronikaszabova
•
28. apr 2021

Cesta do prirody a hotovo. 🙂

angel993
•
28. apr 2021

Môžeš povedať, že sa ideš postarať o rodičov, to je vo výnimkach. Ja nikdy nemám potvrdenie, že idem k lekárovi, veď dnes sa objednáva telefonicky. Záleží na akého policajta natrafiš.