Chodia kontroly počas prvých dní PN?
Pekný deň prajem chodia ešte kontroly počas PN? Som na PN 6-ty deň… tým pádom PN mi teraz platí zamestnávateľ je možné že tých prvých 10 dni prísť zo sociálnej ma skontrolovať? Vychádzky nemám žiadne keďže mám zlomenú nohu. Za odpovede ďakujem
Chodia a môžu aj teraz
áno, môžu prísť od prvého dňa aj keď platí zamestnávateľ…
Chodia, a veľmi často v poslednej dobe…
Bola som PN 3x v zivote, teraz taham od novembra a nikdy mi nikto neprisiel..
@leuska0910 tiez som nikdy nemala kontrolu... neznamena to vsak, ze nie su opraveni
Bola som PN pred pol rokom. Kontrola zo sociálnej poisťovne na druhý alebo tretí deň. Vychádzky od 8 do 10. Kontrola o 10:05. Takže chodia. Predtým nikdy a to som bola PN po operácii aj pol roka.
Ano, ja som mala par dni dozadu na 4.den PNky.
vraj chodia... ja som bola na pn niekoľko mesiacov počas tehu - nikto neprišiel, ani by ma nenašli doma - bola som na dovolenke...
@deti95060810 toto sú také trápne príspevky. Chcela si sa pochváliť alebo?
Áno môžu ťa prísť skontrolovať,ja som bola v januári na operácii a prišla mi kontrola zo sociálky na 7. deň PN,takže je úplne jedno,kto ti vtedy tú PN platí,kontrola zo sociálky môže prísť hocikedy..
@luliu jasné.. 😉
@deti95060810 gratulujeme k vykonu... a bud rada, asi by sa tazko vracali peniazky za celu PN , ze?
@krasneleto že? ja sa tiež rehocem na tej potrebe to sem ešte šplechnúť. Ale tak ľudia sme všelijakí
áno chodia a teraz chodia dokonca pravidelne. A ber s rezervou tie komentáre, keď tu písali, že boli na PN pred 100 rokmi. Teraz to kontrolujú.
kontroly chodili aj predtým, takže ano, stále chodia kontroly a môže prísť od prvého dňa....
Môžu hocikedy, mne neprišli nikdy...a yo dom naposledy bola tehotná na PN od novembra do do konca decembra, no mame môjho žiaka prišli po troch dňoch. Našej upratovačke dvakrát za týždeň a z toho raz o deviatej večer. Ja som napríklad neriskovala a chodila som len počas vychádzky 🤷
ano kontroluju od prveho dna PN, treba dodrziavat liecebny rezim
teraz praveze idu po PN ako po udenom
Ako zistím že boli u mňa? Keď som napríklad na balkóne? A nepočujem zvonček? Môžu mi aj zavolať?
Zvoncek musíš počuť 😉 Také, že bola som na balkóne, ti neprejde
A nechajú ti lístok v schránke, že ťa nezastihli
ak si zadala cislo mozu aj zavolat ale zvoncek treba pocuvat teraz hadam nie si pol dna zavreta na balkone
Mne prišla kontrola v posledný deň PN. Ženská volala, že je na kontrole a mám jej zamávať z okna! 🤦 Nie,neboli to covidové časy. Odmietla som mávať a trvala som na stretnutí vo vchode bytového domu. Žiadala som od nej preukaz, ja som jej ukázala OP. Bol to 6. deň PN. Kedy stále platí zamestnávateľ. 🤷
Ja som bola teraz PN, neprisli. Za 20 rokov boli raz, uz je to snad 15 rokov, to som bola este slobodna. Zvonili, ale maju aj telefon, to sa pise do PN, ze zvonit dole sa moze. Nebyvam casto PN, raz za 2-3 roky
Áno,u mňa boli
@heni79 a to bolo načo dobré?
@leuska0910 tak sa nespoliehaj,ze nepridu nikdy.Ja som bola pn 3 mesiace a posledny tyzden 3x kontrola.
@bielasovicka Netuším. 🤷

pocas celej doby trvania PN ta mozu prist skontrolovat kedykolvek