Chodia kontroly počas prvých dní PN?
Pekný deň prajem chodia ešte kontroly počas PN? Som na PN 6-ty deň… tým pádom PN mi teraz platí zamestnávateľ je možné že tých prvých 10 dni prísť zo sociálnej ma skontrolovať? Vychádzky nemám žiadne keďže mám zlomenú nohu. Za odpovede ďakujem
A teda aj u mňa boli na 2.den PN, 10 min pred začiatkom vychádzky.
@bielasovicka A ak myslíš na to, prečo som ja trvala na stretnutí... Nuž, zamávať z okna nie je dôkaz ničoho. Keď už, tak už. Nech je oficiálne.
Neviete ako nahodou tieto kontroly prebiehaju? Pride clovek a porozpravate sa?
Mam este jednu otazku, som od dnes PN a uctovnik mi vravel ze ma prihlasi zrejme az od zajtra na PN. Som doma s malym synom a pyta sa na dvor, mozem este dnes vybehnut s nim aspon na chvilu na dvor alebo to na socialke vedia uz od lekara ze mam od dnes PN?
na PN ta prihlasuje lekar nie uctovnik 😉
@mamina7070 vdaka, ja sa do toho vobec nevyznam, som 2x v zivote na PN. Viem len ze prvych 10 dni nemam ani vychadzky a teda trosku otrava pre moje male dieta to bude ale nastastie mi aj trochu pomozu
Ahojte dnes som mala kontrolu som tyzden po operacii, nikdy predtym som nemala kontrolu lebo som nebyvala ani pn. Prisla pani a pytala rodne cislo a dala mi podpisat nejaky zoznam, len nemala som okuliare tak som ne som nedovidela. Prebieha to takto?
Ahojte dnes som mala kontrolu som tyzden po operacii, nikdy predtym som nemala kontrolu lebo som nebyvala ani pn. Prisla pani a pytala rodne cislo a dala mi podpisat nejaky zoznam, len nemala som okuliare tak som ne som nedovidela. Prebieha to takto?
@veve7 ano

@deti95060810 asi to máš trošku pomýlené, no keď chceš ísť na dovolenku, musíš si od zamestnávateľa zobrať dovolenku, nie PNku. Bola by som zvedavá čo si dávaš namiesto návštevy u lekára. 😏