icon

Chýbajúce odpracované roky pred rokom 1992

marian1967
6. aug 2025

Zdravím, pozeral som si elektronický účet sociálnej poisťovne odpracované roky a nemám tam zaevidované odpracované roky do roku 1992. Neviete z akého dôvodu toto poisťovňa do roku 1992 neeviduje a bude treba tieto chýbajúce roky pri odchode do dôchodku nejako doložiť?

Strana
z2
marian1967
autor
11. aug 2025
@uzivajden25h

@anonym_af4f0c typický Slovak. Kontrolovala som si účet. Všetko v poriadku od samého začiatku. A ver mi je to viac ako 40 rokov.

@uzivajden25h to neznamená že keď to máš v poriadku ty tak to má v poriadku aj druhý.

simca06022011
11. aug 2025

Zober doklady, a chod na socialku, spytaj sa... presne povedia, doplnite ak nieco chyba. Vybavene. Ziadnu vedu okolo toho netreba robit.
ANo ked chyba, kadeco sa doklada = kedze vtedy nielenze nebola este socpoist ale nefungovalo nic elektronicky, doklady mozu byt kadekde... a popravde ziadny uradnik nebude miliony ludi po jednom kontrolovat, ci nieco im nechyba, ked nevie vacsinou ci im nieco chyba, dokhladava sa to potom naozaj ked sa ziada o dochodok, pripadne sa niekto ozve (a preto sa robili tieto ucty, aby si to ludia skontrolovali a doplnili)

Strana
z2