icon

Čiastočne imobilná dcéra nepôjde na testovanie. Musíme ostať v karanténe?

24. okt 2020

Ja, manžel,a dvaja synovia ideme na testy
Dcéra 17 ročná čiastočne imobilná nie úplne odmietá ísť na testy...že radšej vydrží doma
Keď my budeme otestovaní môžme normálne chodiť von? Aj keď dcéra otestovaná nebude?
Prosím o objasnenie,nechcem ju nútiť...
Ďakujem

Strana
z2
danielahamar
24. okt 2020

@danim už nepozerám a nečítam, nemá to zmysel 😉 mam iných starosti dosť, deti sú doma, ja chodím do roboty dokedy sa bude dat a rodim v januári, takže testovať sa budem, až keď to bude nevyhnutné pre pôrod.

jeanne14
24. okt 2020

@danim no vidíš, stačí otvoriť oficiálnu stránku ministerstva, tam sú jasné pokyny. A nie skalopevne tvrdiť že nie na nákup nemôžeš. A počúvať to čo Igor povedal, ten toho narozprával za jeden týždeň viac než dosť. Tvrdil že kto sa nedá otestovať nedostane sociálne dávky, potom vezme zdravotnú starostlivosť, potom ti dá povinnú karantenu bla bla bla.

danim
24. okt 2020

@jeanne14 tympadom som sa pomýlila uznavam. A úprimne vravím, ak by mi čosi nebolo jasne, oblasti kde som, výhľadam si fakty a neriadim sa diskusiou.

jeanne14
24. okt 2020

@danim to čo ma teraz Orava a Bardejov zrejme čaká aj nás ostatných po testovaní. Takze bez testu nákup, lekár,.. s testom práca, pošta, banka, nákup, lekár atď.

sunyrose
24. okt 2020

Ja by som sa tiež rada opýtala...chystám sa na test o týždeň. Ale vzhľadom na terajšiu situáciu - núdzový stav, obmedzený pohyb ....v pondelok musím ísť do susednej obce na podpis pracovnej zmluvy,, začínam v novembri...mám obavy, keď ma zastavia policajti....

danielahamar
24. okt 2020

@sunyrose ideš za robotou, takže sadnes do auta a ides

nenne27
25. okt 2020

Moj syn nikam nechodi, s nikym sa nestretava uz 3 tyzdne, vseobecne ma strach z bakterii a virusov.ma panicku hrozu ist na testovanie, kde sa premelie kopec ludi a nejde sa dat testovat.neveri ze budu dodrzane hygienicke pravidla a tomu neverim ani ja😏ale ja skor verim svojmu organizmu a imunite ktora ma nesklamala nikdy.takze na testy pojdeme my s muzom, decka nie.nikam nechodia, nikam nepojdu.jedini kto ich moze nakazit sme my.ja mam panicku hrozu z palicky v nose ale idem, co ine mi uz zostava.dufam ze tam neodpadnem

Strana
z2