icon

Čo potrebujem k tomu, aby som sa prihlásila na úrad práce?

10. dec 2025

Dobrý deň, potrebujem sa evidovať na úrade práce po skončení prac. pomeru. Viete mi poradiť čo k tomu budú chcieť aké papiere? Ďakujem.

saxana000
10. dec 2025

Skincenie PP

patka06
10. dec 2025

OP, ukončenie PP, ak si ešte nebola evidovaná aj doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní
Zaevidovať sa môžeš aj elektronicky cez slovensko.sk

autor
10. dec 2025
@patka06

OP, ukončenie PP, ak si ešte nebola evidovaná aj doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní

@saxana000
@patka06 ďakujem ale elektronický asi potrebujem OP s čipom a to nemám.

martinkatinka
10. dec 2025

Ano, odo mna este pytali zapoctovy list z posledneho zamestnania.

beata_k
10. dec 2025
@patka06

@patka06 Elektronicky ano, ale potrebuje podpisat GDPR, takze to elektronicke prihlasenie je na 2 veci. Musi tam ist osobne

autor
10. dec 2025
@beata_k

@patka06 Elektronicky ano, ale potrebuje podpisat GDPR, takze to elektronicke prihlasenie je na 2 veci. Musi tam ist osobne

patka06
10. dec 2025
@anonym_autor

@beata_k evidovala som sa elektronicky pred rokom, osobne som bola až keď som dostala termín od sprostredkovateľky J
Jednu návštevu som určite ušetrila.

@anonym_autor áno, potrebuješ OP s čipom, ak no nemáš, môžeš si ho vymeniť bezplatne. Je praktické mať zriadenú elektronickú komunikáciu, všetko chodí do mailu.
Veľa vecí vybavíš z domu, rýchlejšie a lacnejšie

beata_k
10. dec 2025
@patka06

@beata_k evidovala som sa elektronicky pred rokom, osobne som bola až keď som dostala termín od sprostredkovateľky J
Jednu návštevu som určite ušetrila.

@anonym_autor áno, potrebuješ OP s čipom, ak no nemáš, môžeš si ho vymeniť bezplatne. Je praktické mať zriadenú elektronickú komunikáciu, všetko chodí do mailu.
Veľa vecí vybavíš z domu, rýchlejšie a lacnejšie

@patka06 Mne rovno volala, ze tam musim prist. Bez GDPR sa nevie pohnut. 🤷

patka06
10. dec 2025
@beata_k

@patka06 Mne rovno volala, ze tam musim prist. Bez GDPR sa nevie pohnut. 🤷

@beata_k Nebolo GDPR aj v elektronickej žiadosti?
Mne volala tiež, dostala som termín cca 3 týždne od zaevidovania, už si nepamätám, čo som tam podpisovala

lubina
10. dec 2025

@anonym_autor tu je to vsetko presne na ich webstranke https://www.upsvr.gov.sk/obcan/ake-doklady-pred...

beata_k
10. dec 2025
@patka06

@beata_k Nebolo GDPR aj v elektronickej žiadosti?
Mne volala tiež, dostala som termín cca 3 týždne od zaevidovania, už si nepamätám, čo som tam podpisovala

@patka06 Nie, nebolo. Tiez som sa cudovala ako to nema (mozno len ona) dotiahnute do konca.