icon

Čo znamenajú ePN vychádzky v systéme 8:00 - 8:00?

19. nov 2025

Ahojte, co znamenaju vychadzky zaznacene v systeme ako 8:00-8:00? Celodenne? Ak by prisla kontrola zo socialky a neohlasila by som sa (napriklad by som spala, mam lieky na spanie), je to problem? Musim byt vobec na adrese?

janickadr
19. nov 2025

@anonym_autor Vychadzky 8-8 neexistuju, lebo celodenne, resp.24h neexistuju, 12h su tiez len u ludi s rakovinou, umierajucich a podobne. Na toto si pekne posvieti SP, uz len zostava cakat, kedy a ako... 😀 A ked sa neozves, bude to problem...Takze cakaj. A nemusis byt na adrese, kludne aj na Bali.... 😀

opica_skorica
19. nov 2025

Zajtra je pracovny den. Obvodak ti povie, ci nespravil iba preklep.

autor
19. nov 2025
@janickadr

@anonym_autor Vychadzky 8-8 neexistuju, lebo celodenne, resp.24h neexistuju, 12h su tiez len u ludi s rakovinou, umierajucich a podobne. Na toto si pekne posvieti SP, uz len zostava cakat, kedy a ako... 😀 A ked sa neozves, bude to problem...Takze cakaj. A nemusis byt na adrese, kludne aj na Bali.... 😀

@janickadr tak ci veris alebo nie, mam to tak nahodene v systeme, hoci s lekarom sme sa dohodli inak. Na Bali sa nechystam, neboj sa...

autor
19. nov 2025

Chcela som prespat u mamy, ale zaznacit zmena adresy mi ide az od zajtra, preto to riesim.

anonym_72f585
19. nov 2025

@anonym_autor na PN nahlasujes adresu kde sa máš zdrziavat

janickadr
19. nov 2025
@anonym_autor

@janickadr tak ci veris alebo nie, mam to tak nahodene v systeme, hoci s lekarom sme sa dohodli inak. Na Bali sa nechystam, neboj sa...

@anonym_autor Verim, nemam s tym problem, mne to moze byt jedno, ked bude SP tvojho dr.kontaktovat/sankcionovat... Alebo ti zrusia PN zo spekulativnych dovodov...

januska12323
19. nov 2025

To bude chyba, zajtra zavolaj nech ti to opraví.

anonym_be6ed7
19. nov 2025

Baby, kde vidíte tú EPN?

anonym_859024
19. nov 2025
@anonym_be6ed7

Baby, kde vidíte tú EPN?

@anonym_be6ed7 najskor v elektornickom ucte na socialnej poistovni
https://esluzby.socpoist.sk/

anonym_be6ed7
19. nov 2025
@anonym_859024

@anonym_be6ed7 najskor v elektornickom ucte na socialnej poistovni
https://esluzby.socpoist.sk/

@anonym_859024 ďakujem

blcha123
20. nov 2025
@janickadr

@janickadr to čo píšeš za nezmysel ????

motylik2559
20. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, taketo vychadzky naozaj neexistuju, bud to tam lekar nejak zle zadal, alebo ma SP chybny system. Na akych vychadzkach si sa realne dohodla s dr.? To si neuviedla. A s cim si ostala na PN? Lebo take tie kvazi celodenne vychadzky sa davaju len ludom so zavaznymi ochoreniami ako rakovina, niektore psychiatricke diagnozy. Doktor ti co povedal za vychadzky? No a co sa tyka miesta pobytu, tak to sa hovori, ked si u lekara, ze nech tam zada inu adresu nez si mala doteraz, on by ju tam rovno nahodil od zaciatku PN. Takze bud sa budes zdrziavat na tej adrese co tam mas vedenu, alebo jedine ze vyriesis novu adresu cez SP.

sisa_s
20. nov 2025
@blcha123

@janickadr to čo píšeš za nezmysel ????

@blcha123 nebud drza, ona je lekarka, ktora urcite vypisala viac pn ako ty

blcha123
20. nov 2025
@sisa_s

@blcha123 nebud drza, ona je lekarka, ktora urcite vypisala viac pn ako ty

@sisa_s to neznamená, že je lekár , že nepíše bludy 🙂
Viem aká je realita

klotildabazarik
20. nov 2025
@anonym_autor

Chcela som prespat u mamy, ale zaznacit zmena adresy mi ide az od zajtra, preto to riesim.

@anonym_autor co spekulujes s prespavanim u mamy raz si nahlásila adresu tak tam proste bud ja ti prajem aby ta skontrolovali, celodenné vychadzky uz niesu

janickadr
20. nov 2025
@blcha123

@sisa_s to neznamená, že je lekár , že nepíše bludy 🙂
Viem aká je realita

@blcha123 Dennodenne vystavujem a ukoncujem PN, pisem vychadzky, pravidelne komunikujem s ostatnymi lekarmi, so SP. Viem, co uznaju a co neuznaju, co namietaju. co kontroluju, co ukoncia, co napadnu... Ak niekto urobi nieco, co je za hranou, moze mu to prejst, ale aj nemusi, to uz je ale stastie/nahoda a pod... Napisala som realny stav, ako to ma fungovat a co sa ma uznavat...

autor
20. nov 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, taketo vychadzky naozaj neexistuju, bud to tam lekar nejak zle zadal, alebo ma SP chybny system. Na akych vychadzkach si sa realne dohodla s dr.? To si neuviedla. A s cim si ostala na PN? Lebo take tie kvazi celodenne vychadzky sa davaju len ludom so zavaznymi ochoreniami ako rakovina, niektore psychiatricke diagnozy. Doktor ti co povedal za vychadzky? No a co sa tyka miesta pobytu, tak to sa hovori, ked si u lekara, ze nech tam zada inu adresu nez si mala doteraz, on by ju tam rovno nahodil od zaciatku PN. Takze bud sa budes zdrziavat na tej adrese co tam mas vedenu, alebo jedine ze vyriesis novu adresu cez SP.

@motylik2559 mam psychiatricku diagnozu, vyhorenie. A dohodli sme sa od 8 rana do 20 vecera.

anonym_b53d99
20. nov 2025
@anonym_autor

@motylik2559 mam psychiatricku diagnozu, vyhorenie. A dohodli sme sa od 8 rana do 20 vecera.

@anonym_autor samozrejme musis byt na adrese co si zadala, kontroly mozu prist pred 8 aj po osmej

autor
20. nov 2025
@anonym_b53d99

@anonym_autor samozrejme musis byt na adrese co si zadala, kontroly mozu prist pred 8 aj po osmej

@anonym_b53d99 ale v systeme mam 8:00-8:00

anonym_b53d99
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b53d99 ale v systeme mam 8:00-8:00

@anonym_autor sak ale je jasne ze to je od osmej rana do osmej vecer
PN vypisal psychiater? lebo ak obvodny tak cakaj kontroly tieto PN su sledovane a nebudu na dlhsie obdobie tak dva tyzdne mozno tri

koniarova
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor doktor sa pomýlil a napísal 20.00 ako 8 hodín 😁 vecer

autor
20. nov 2025
@anonym_b53d99

@anonym_autor sak ale je jasne ze to je od osmej rana do osmej vecer
PN vypisal psychiater? lebo ak obvodny tak cakaj kontroly tieto PN su sledovane a nebudu na dlhsie obdobie tak dva tyzdne mozno tri

@anonym_b53d99 no cakala by som, ze tam bude 20:00, ak to ma byt o osmej vecer. Nikde nie je napisane rano vecer. A ano, psychiater

motylik2559
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Len ty si v prispevku napisala od 8 do 8, skus na to kuk a to by vyzeralo podla toho ako si napisala,ze v podstate 24h mas vychadzky🙂 chapes? a take ozaj nie je. Od 8 do 20 je uz ina rec😀 to aj teoreticky moze byt🙂 No a u maminy planujes byt len na 1 noc? lebo neviem ci sa da nejak casto menit adresa, kde budes pocas pn. Ved ked mas takto vychadzky, nemozes ist pozriet maminu cez den? No a este jedna vec, na kontroly si tak ci onak davaj pozor, lebo mozu kludne dojst aj pred 8 a aj po 20hodine🙂 Vela zdravia🍀

opica_skorica
20. nov 2025

Napr.
Psychiater môže povoliť aj celodenné (alebo neobmedzené) vychádzky, ak to povaha psychiatrického ochorenia vyžaduje a je to v súlade s liečebným režimom. Vychádzky 0:00-24:00 a nemusí ísť o umierajúceho.