icon

Covid opatrenia a protest

5. nov 2021

Čo myslíte od 15.11budeme čierny? Keďže je 17velky protest?

janinah
5. nov 2021

O proteste neviem.zrejme proti opatreniam..tak rovno po proteste by si to účastníci mohli namieriť do nemocníc a robiť dobrovoľníkov na covide.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
janai1
5. nov 2021

A kde je ten protest? Aby som vtedy v tom meste nebola 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
ndrag
Autor odpoveď zmazal
pribinak
5. nov 2021

@ndrag obávam sa že väčšina zúčastnených ani nie sú schopní napísať slovo hygienokracia
Videla som tu inteligenciu, ktorá neovláda ani absolútne základy gramatiky, učivo 1. rocnika

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
mondolina
5. nov 2021

@cocolino234
neboj nebude dlho trvať a objavia sa aj tu " bojovníčky" aj za Tvoju slobodu 😂

juma2
5. nov 2021

tak do vianoc budeme asi vsetcia cierny

viestta
Odpoveď bola odstránená
ailiba
5. nov 2021

Ako úprimne, niektoré opatrenia sú na hlavu... To vieme všetci. Ale či protest pomôže.... Skôr to niekto zas zvrhne na svoje ciele... A o proteste neviem.

flientica
5. nov 2021

Prostesty nepomozu, to ste si uz vsimnut mohli. Len roznasaju hnev a v neposlednom rade aj prispievaju k vyssim cislam. Ja osobne neviem, co je v tejto situacii dobre

kristinkakvetinka
5. nov 2021

Tu už nepomôžu protesty,len ignorovať nariadenia tak ako začali podnikatelia v čiernych okresoch a majú otvorené a nikto nič nezmoze, max.im budú chodiť hygiena a pokuty ale keď majú dobrých právnikov tak si idú svoje

katym77
5. nov 2021

Protestujte, proti opatreniam, ale musíme počítať aj s tým, že zrazu nebude personál v napr. v pekárňach lebo budú doma, vodiči, ktorý nedopravia tovar do obchodov alebo predavači, ktorý ho nevyložia.

viestta
Odpoveď bola odstránená
matabb73
5. nov 2021

@ndrag na Zomri sú potom dobre príspevky. Vždy sa nesmejem.

tayla
Odpoveď bola odstránená
matabb73
5. nov 2021

@tayla ja sa vždy zabavím na komentároch. Inak je pravda, že to čo sa deje na Slovensku je skôr na plač.

pribinak
5. nov 2021

Kde je autorka témy? Či zas sa nudili admini?

viestta
Odpoveď bola odstránená
katym77
5. nov 2021

@viestta dnešné vyhlásenie: „Táto krajina je v pekle,“ okomentoval Fico navrhované prísnejšie pravidlá pre neočkovaných.

Podľa Fica hnev ľudí môže prerásť do formy majdanov ako boli na Ukrajine. „Varujeme vás a dobre viete, že naše predpovede vychádzajú,“ dodal Fico.

Podľa Fica hnev ľudí stúpa a keď prezidentka Zuzana Čaputová, predseda vlády Eduard Heger a predseda Národnej rady nezasiahnu, kríza v spoločnosti sa ešte prehĺbi a môže dôjsť k brutalite.

viestta
Odpoveď bola odstránená
katym77
5. nov 2021

@viestta Som rodáčka z Rimavskej Soboty a dosť ma zarazilo ako ho ľudia išli podporiť, lebo on bojuje proti chudobe. A to Gemer je jeden z najchudobnejších regiónov Slovenska. Ale čo je pre mňa nepochopiteľné ako mu môže niekto veriť, keď 12 rokov neurobil pre ten región nič, nevedel kde Rimavská Sobota vôbec je!
Jar môže byť brutálna ak to niekto vyprovokuje tak áno. Toto jeho vyhlásenie je doslova vyhrážanie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
matabb73
5. nov 2021

@katym77 je to strašný hajzel. 14 rokov tu rozkrádal túto krajinu a urobí všetko preto, aby sa znovu dosť k moci. Jemu na ľuďoch nezáleží. Je mu jedno koľko kvôli nemu pozrie na covid, lebo veria tim jeho klamstvám. Neverím mu ani jedno slovo. Keď ho dávajú v telke, musím prepnúť, lebo sa mi chce zvracať.