Dá sa dodatočne urýchliť vybavenie pasu?

farenka
21. jún 2014

Chcela by som sa opytat. Dala som dceram spravit pas terz, 16.6. v standardom termine do mesiaca. Bohuzial manzel musel neocakavane posunut svoju dovolenku na skorsi termin od 9.7. a tak sa obavam, ci nam pasy stihnu prist. Nemate skusenost ako dlho teraz trva, kym poslu pas v Nitre, pripadne ci sa da doplatit za dodatocne skorsie vybavenie pasu? Dakujem

brumka
21. jún 2014

dodatocne sa neda, neviem ako u vas ale u nas sme cakali 4t a dufali sme ze prijdu do 2 :( a to sme dali robit pred 2m. takze teraz uz je podstate leto tak cakaj ze im to bude trvat

sense
21. jún 2014

skus si zavolat na pasove, tam ti povedia najlepsie....

ivuska027
21. jún 2014

no ja som davala robit v aprili, cakala som na neho 33 dni, teraz kamoska mala akurat vcera hotovy po 21 dnoch, tak snad to stihnes. Skus zavolat na pasove, ale vzhladom na to, ze to maju vsetko v elektronickej forme a vsetko robi pocitac na zaklade poradovnika, velmi tomu neverim, ze by sa to dalo posurit. Ale skus, za to nic nedas a mozno motyka vystreli 😉

havana_frost
21. jún 2014

jedine iste riesenie je dat si spravit este novsi do 2 tyzdnov. ak by mi na tom stala dovolenka tak by som neriskovala ze sa to nestihne. tie detske pasy navyse nemaju az take vysoke poplatky.

nasta55
21. jún 2014

pas vedia spravit aj na druhy den, co som bola ja vybavovat tak mi hovorili, ale je tam pekna palka 🙂

mambba
21. jún 2014

posurit sa neda, ani neda dodatocne doplatit k uz podanej ziadosti poplatok za zrychlene vydanie. len podat novu ziadost o dalsi pas. v kosiciach napriklad som davala robit malej pas koncom aprila a bol hotovy az na 30 den presne.

evickapooh
21. jún 2014

dodatocne sa neda nic uz vybavit... len ak mas tam znameho....tak sa da ...vsetko vybavit....

evikekn
10. aug 2014

Ahojte,mám teraz taký istý problem,vedei ste to nejeko riešiť?

zombie
26. jún 2016

Pomoooc. 13. 6. Sme boli vybaviť pas synovi do 30 dní. Zajtra to budú 2 týždne a pás potrebujeme do piatku. Môžeme podať novú žiadosť do 2 dní? Prosím o pomoc, ktorí sa tým máte skúsenosť.

stesil
26. jún 2016

Podľa mňa môžeš zaplatíš ako za dva dni a oni vyhladaju tvoju prvú ziadosta a vybavia to do 2 dni

malediva
26. jún 2016

Ahoj, tak ozaj treba najprv zavolat na pasove, urcite poradia, no my sme pre istotu davali ovela skor robit nove pasy, dva mesiace pred skoncenim platnosti, ale to sme vedeli ze nikam za ten cas nepojdeme a pasy sme mali do dvoch tyzdnov, no fakt je , ze sme si ich dali robit v maji. Ak si ale clovek chce byt isty, bohuzial treba priplatit a pasy su za dva dni. / no je pravda, ze nemozeme mysliet na sto veci naraz a hlavne chcu nekrestanske peniaze za urychlene vybavenie/. Prajem vam aby ste to vyriesili k vasej spokojnosti a mali stastnu cestu. Pekny vecer.

mima3
14. júl 2016

Ahojte, kto ste si dali za posledné obdobie žiadosť o vydanie cestovného pasu, ako dlho to reálne trvalo, kým vám ho vydali?
keď je do 30 dní, je táto lehota presne dodržaná, alebo to zvyčajne vybavia skôr a aj keď áno, tak za ako dlho to bolo u vás?
mne to vychádza tak, že za 29 dní odchádzame od žiadosti a to sa mi fakt nechce dať raz toľko za ten jeden deň 😉

kapurka270
20. júl 2017

@mima ako rychlo ti prisiel pas

santorinka001
12. jún 2019

Zdravim mam ten isty problem mam si zavolat u nas na pasove ako ste radili, alebo externej firme ktora vyraba pasy resp. mate nejaky kontakt? Dakujem