icon

Dá sa opraviť chybné súpisné číslo na poistnej zmluve?

4. feb 2025

Baby potrebujem radu.Da sa poistna zmluva opravit?Na zmluve mi dali zle supisne cislo potrebujem to do banky .

viestta
•
4. feb 2025

Ist do poistovne a tam to vyriesit

autor
•
4. feb 2025

@viestta pojdem zajtra jasne len neviem ci sa to bude dat stale nad tym rozmyslam.

viestta
•
4. feb 2025

Pri ajhorsom staru zmluvu zrusia, novu uzavriete

andrea_82
•
4. feb 2025

Samozrejme, ze sa da opravit. Ved aj keby si zmenila adresu, treba to hlasit a oni to zmenia.

lilli110
•
4. feb 2025

Koli vinkulacii? Fuu ja som sa stretla s tym, ze to akceptovali cez dodatok, ale zial aj s tym, ze bolo potrebne zrusit a uzatvorit novu. Inac ten drihy sposob bol rychlejsi...ak to treba napr.k cerpaniu, bude lepsie asi novu. Uvidis, co povedia v poistovni, ake riesenie ti navrhnu.

autor
•
4. feb 2025

@lilli110 ano na vinkulacii je ine supisne cislo ako na poistke.Ok a ked bude treba novu zmluvu je neaka realna sanca ze tych 100e za tu staru zmluvu dostanem naspat alebo sa snimi mozem rozlucit.

lilli110
•
4. feb 2025

Myslis 100e, ktore si zaplatila, t.j. poistne? To urcite ano. A hlavne ked je to z chyby poistovne. Okrem toho mas pravo aj na odstupenoe od PZ. Vratia to obratom. Vela záleží aj od schcalovatwla v banke. Niektory moze qkceptovat opravu napr.dodatkom. Iny nemusi. Preto ak suri cerpanie, bude lepsie nova zmluva a vinkulacia. V poistovni ti potvrdia isto zajtra, ze zaplatene poistne vratia...otazka par dni.

lilli110
•
4. feb 2025

Ak budete robit novu PZ, nezabuudni pytat aj novu vinkulaciu, pretoze sa bude manit cislo zmluvy. Ak to budu riesit cez dodatok, netreba, cislo zmluvy ostava.

autor
•
4. feb 2025

@lilli110 super si zlata dakujem za odpoved😉asi by bolo lepsie nova zmluva nech tam nechodim stale uz ma vyhodia z prace🙉lebo furt nieco chyba.No a mozem ist v klude spinkat😉dikicko

lilli110
•
4. feb 2025

Za malo 🤗😉