icon

Dá sa zistiť, či mi príde pokuta?

5. feb 2025

Ahojte da sa niekde zistiť či mi príde pokuta za prekročenie rýchlosti ? Prekročila som rýchlosť asi o 15/kmh a pri ceste stal policajt s radarom, nezastavil ma ale chcem vedieť či nepríde domov pokuta , ďakujem

leangela
5. feb 2025

Nemusí ťa zastaviť, má to zaznamenané, môžeš čakať poštu.

zuzubb007
5. feb 2025

Samozrejme, že príde pokuta domov, dnes už nezastavuju

aalt
5. feb 2025

Niekedy este zastavuju a vtedy si zvyknu "vyberat" ... tak cca do 10 km/h zvyknu nechat tak. Tych 15 tazko povedat. Uvidis. Uz s tym nespravis nic, ked pride pokuta, tak pride.

cutespider
5. feb 2025

Môžeš skúsiť https://www.slovensko.sk/sk/detail-sluzby?exter...
Je možné, že to chvíľu potrvá, kým priestupok nahodia do systému. Pokuta prísť nemusí, tachometer na aute zvyčajne ukazuje viac a radary majú tiež nejakú toleranciu.

klarissa25
5. feb 2025

Moze, nemusi. Nam neprisla. Nezistis nikde

autor
5. feb 2025

Len chcem ešte podotknúť že predminulý boli autá a ja som pridala len na malom úseku keď som dávala preradzovala, keď som už isla okolo policajta isla som predpisovo, preto ta neistota že som si neni istá či ma nameral

tana85
5. feb 2025

tiez ma namerali a vsade okolo mna boli auta, su extremne rychli lebo tu sekundu co ich bolo na ceste vidiet som spomalila...ale stihli namerat tiez tych 15 a cca 3 tyzdne neskor prisiel aj pisomny "pozdrav". ak zaplatis do 14 dni, tak ti 1/3 pokuty odpustia

bielasovicka
5. feb 2025

Príde ti poštou

lilope
5. feb 2025

Nedá sa to zistiť. Zistíš až keď ti príde domov alebo nepríde vôbec. Lehota na objasnenie priestupku je dva roky, ale pri rýchlosti to riešia promptne.

evakadlec
5. feb 2025

podla mna to len tak nezistis, ak pride tak domov