Dá sa zneužiť rodné číslo na poistku?
Ahojte baby
Otec mi dnes písal že potrebuje moje rodne cislo a keď som sa ho spýtala že na čo, tak povedal že koli jeho životnej poistke.
No problém je ten že sme neni vôbec v kontakte, neverím mu vôbec a napise mi akurát tak na narodeniny.
Tak ma to zaujíma či ho môže nejak využiť na niečo nekalé
@konikmodry111 vsetko sa dá zneužiť keď sa vie ako. Nikomu by som nedávala ani rodné číslo ani číslo OP. Aj vlastna rodina ta vie podrazit.
@konikmodry111 tak ale toto si na zaciatku nepovedala.. ak by si povedala hned tuto info tak by som povedala, ze nedavaj
@sweet20 ani ma nenapadlo spomenúť mamu, dnes sme o tom spolu hovorili
@lienka.7 a hlavne môj otec, či ani by som ho tak nenazvala skôr len darca spermií 🙈
@bloger dotyčná mala iba kartičku poistenca, lebo vyberala lieky z lekárne. Na 100% nemala prístup k OP, nakoľko som ho vtedy nemala, keďze sme sa presťahovali a dávali si robit nové. Zobrala si pôžičku 100€ a vysplhalo sa to má 2287€ za pol roka. Bolo to síce pre 6 rokmi ale dalo sa aj bez OP

Ahojte, len som chcela dodať info. Moji rodičia sú rozvedený už 33rokov, moja mama s nim v kontakte tiež neni. Hoc jej často napise ale ona jeho správy ani neprečíta ale ho odignoruje. Dnes som s ňou volala a vravela som jej o tom rodnom čísle, hneď ma stopla že dúfa že som mu ho nedala. Povedala som jej že samozrejme nie, a ona že chvála bohu 🙈 a viete prečo? Minuly týždeň jej volala polícia zo stredného Slovenska (on je zo západného) že ho hľadajú a či nevie kde je 🤦🏼♀️ no mna skoro vystrelo 😳 samozrejme jej nepovedali čo je vo veci a ona sa ani nepytala, povedala že ona s ním v kontakte nie je a ani o ňom nič nevie. No mna skoro j@blo 🫢