icon

Daňové 2020 bez mäkčeňa na mojom priezvisku, je to problém?

andula2020
2. mar 2020

Ahojte dievčatá, účtovníčka mi spravila daňové priznanie ale priezvisko uviedla bez mäkčeňa, myslite ze mi to uznajú na daňovom úrade??? A ešte jedna vec, odovzdáva sa celé 6stranove daňové alebo len ta jedna strana to potvrdenie? Vdaka

evittam
2. mar 2020

@andula2020 Môže to byť problém. Odovzdávas DP, potvrdenie je tvoje-ti ho potvrdia na DU preto sa to volá potvrdenie. A nabudúce sa pytaj tej ktorej si za to zaplatila.😁😉

michaela329
2. mar 2020

Oni sa riadia skôr rodným číslom (DIČom ak máš) , ale pokojne jej zavolaj, opraví to a vytlačí. To je minútka. Odovzdaš celé DP a orazené potvrdenie berieš domov.

rachel36a
2. mar 2020

Ved ak to mas doma, tak tam ten mekcen dopis

zalka
3. mar 2020

@andula2020 náhodou nemáš v priezvisku písmeno Č , lebo aj mne osobne robí veľký problém vytlačiť danové, od kedy mám win10. Takže je to možné, že kvôli takému problému máš to bez mäkčeňa. A chyba to nie je.

michaela329
3. mar 2020

@zalka tiež sa mi stalo, mojou vinou, že som zle napísala meno-namiesto Bacíková som napísala Báciková....nebol s tým problém.

andula2020
autor
3. mar 2020

@zalka áno presne, je to písmenko č 🙂 bola som to dnes zaniesť, v pohode to zobrali 🙂

zalka
3. mar 2020

@andula2020 no vidíš to teraz je super a si vezmi ked sa vypisovali DP ručne, každý iný škrabopis .. a dobre bolo 🙂