Darovanie 2% z dane
Dobrý deň baby. Ako každý rok som si nechala darovanie 2% na poslednú chvíľu a včera som sa spamätala že dnes je posledný deň tak som to chcela ešte odniesť na daňový úrad. Chcela som to odniesť po práci, dnes končíme o 14,00, ale prepočítala som sa a na daňovom tiež robia dnes len do 14,00. Myslíte že je šanca, že mi to ešte v pondelok zoberú. Mrzí ma to, lebo som ich chcela dať jednému chlapčekovi na liečbu a nie je to zanedbateľná suma, tak by mi bolo ľúto aby to prepadlo 🙄
tiež si myslím, že keď dátum na obálke bude ešte z dneška tak to zoberú, alebo im to rovno hoď do schranky ak tam pôjdeš osobne
dnes toto riesil muz, ak je posledny den 30.4 den nepracovny tak beru tlaciva najblizsi prac den, cize v pondelok 2.5
Talčivá berú aj v pondelok, alebo kľudne pošli poštou.
@danette ako píšu, pošli poštou, keď sa niečo podáva na posledný deň,tak sa ráta dátum podania. Takisto ak posledný deň vychádza nepracovný, tak najbližsí pracovný, tj v pondelok, takže by ti to mali vziať aj osobne.
Inak, môžes poslať, komu dávaš, ja som ešte nepodala daňové a tento rok to bude pálka, bola som rozhodnutá pre 2% jednému dievčatku, mamička o nej písala tu na MK,no keď som si prečítala celý príbeh, zamietla som ju. Tak teraz neviem komu a organizáciám to nedám,robila som v neziskovom sektore, tak to už vôbec nie, tie peniaze vôbec nejdú tam, kam majú....
@domireb ja napríklad posielam už niekoľko rokov OZ pri Špeciálnej základnej škole pre deti s autizmom. Založila ju jedna známa a tam idú peniaze fakt na správnu vec - deťom sa venujú, robia aj canisterapiu, už som jej pomohla aj v iných veciach.
https://autistihrdlicka.sk/kontakt/
@pinkgirl nevravím, že každá jedna, ale.. manžel robí niekoľko rokov projekt pre jednu známu značku,uz sa na tom pretočili tisíce, stále nie je koniec a pritom je to taká hovadina, čo hladným deťom fakt nepomôže... Ja som robila v slovenskej NO a OZ, na projektoch sa získavali peniaze a šli na súkromné účely. Proste nie, iba keby poznám osobne, tak dám.
Ja som bola dnes a teta povedala, ze vzhladom na to, ze 30 pripada na sobotu, mozes ist v pondelok, alebo do pondelka poslat postou. Musi byt peciatka do pondelka.

Da sa dnes poslat postou este…pocula som ze aj cez vikend a v pondelok poslane budu akceptovat ale ruku do ohna za to nedam