Dávka v nezamestnanosti - výpočet
Ahojte. Chcem sa opýtať či suma ktorá je v rozhodnutí je tou pevnou sumou ktorú budem dostávať za deň alebo či z tej sumy je potrebné ešte odpočítať polovicu keďže je tam napísané 50% denného vymeriavacieho základu _,__ € ( tá suma )
@naty2905 každé rozhodnutie obsahuje už sumu, ktorú budeš dostávať na deň.......
@juliatriscova nie... Pri davke sa tym pise 50 percent z denneho vymeriavacieho základu napríklad 60 e... To znamena ze jej davka je 30e na den
@klarissa25 no ani nie lebo nie som hlúpa ale toto som nejako nepochopila mohli by to tam písať aj zrozumiteľnejšie keďže ja som na podpore prvý krát
@naty2905 je to uplne zrozumintelne.. Teda 50 percent z denneho vymeriavacieho zakladu 60e napriklad.. To znamená na den 30e..
@naty2905 pošli mi do správy to rozhodnutie, pozriem sa na to.........
@juliatriscova no radsej jej nerad.. Lebo zjavne jej asi poradis zle..
Vsak odfot tu cast kde mas napisanu tu sumu..
@juliatriscova tak píses tu blbosť, tak aby nebola potom sklamana ked jej peniazky pipnu na učet
@naty2905 je to 50% z tej sumy, ktorú máš v rozhodnutí.......som to preverila......🙂
@juliatriscova no kto by to bol povedal 🙂
@klarissa25 prepáč, ale ja s tebou nekomunikujem.........🙂
Ale no tak nehádajte sa veď ja som len chcela vedieť ako to je ale jedná povie tak a druhá zasa inak takže asi by bolo najlepšie keby že si zavolám na sociálnu poisťovňu a opýtam sa tam aj tak ďakujem za vaše názory
@naty2905 no ja ti pisem tak ako to je.. Podporu som aj poberala.. To ze niekto nevie a komentuje bohuzial...

Presne tak 50 percent z tej napisanej sumy.. Myslim ze je to dost jasne napisane