Do koľkých dní mi príde poštou občiansky preukaz?
Do koľko dní mi príde poštou OP v utorok som bola na výmene v Poprade vraj to trvá mesiac .
my sme v decembri boli v pondelok a stvrtok bol hotovy
mna zaujalo, preco by mal prist postou, doklady sa mi zda vzdy sa musia osobne ist prevziat, opravte ma, ak sa mylim
max do 30 dni uz sa mi stalo, ze prisiel na den presne ten 30ty ale aj, ze prisli doklady po tyzdni aj ked som si nepriplatila skorsie vybavenie 🤷🏻♀️ takze zalezi kolko toho maju
Občiansky vyrobia cca do 3 týždňov.
OP vyrabaju rychlo.na policii sme boli na silvestra a dnes prisla sms ze je hotovy.mne aj manzelovi.cize 5ty prac.den
OP pred Vianocami cca za týždeň (normálna 30 dňová lehota), pas cca 3 týždne
Vybavovali sme 16. 12., a 23. 12. sme boli prevziať nové
Rak napokon mi zajtra príde op nakoniec to je dosť rýchlo 😊
Pokiaľ si si nedala urýchlený OP tak majú na to 30 pracovných dní, avšak po mojich skúsenostiach to netrvá toľko, vždy maximálne som čakala týždeň ale naposledy prekvapili, neplatila som to urýchlené a nový OP som mala na druhý pracovný deň ako keby si zaplatím urýchlené.. takže už len vyčkať 😁..
Ale určite človek mesiac nečaká / aj keď nato majú stanovené lehoty.. a poštou príde hneď na druhý od ich odoslania samozrejme ak bola ešte aj nato otázka..
@mirkaaaaa23 za dva dni bol hotový 🙂op tak som ostala milo prekvapená že som nemala zaplatené urýchlene vydanie

Ak si si nepriplatila zrýchlené spracovanie, tak lehota je mesiac.