icon

Do koľkých dní mi príde poštou občiansky preukaz?

9. jan 2025

Do koľko dní mi príde poštou OP v utorok som bola na výmene v Poprade vraj to trvá mesiac .

melanta
9. jan 2025

Ak si si nepriplatila zrýchlené spracovanie, tak lehota je mesiac.

lenkahvh
9. jan 2025

my sme v decembri boli v pondelok a stvrtok bol hotovy
mna zaujalo, preco by mal prist postou, doklady sa mi zda vzdy sa musia osobne ist prevziat, opravte ma, ak sa mylim

melanta
9. jan 2025

@lenkahvh nemusia, môže občan požiadať zaslať ich poštou do vlastných rúk.

lenkahvh
9. jan 2025

@melanta aha, dakujem za vysvetlenie, toto som si nikdy necitala 🙂
a este k autorke, myslim, ze teraz celkom rychlo vybavuju doklady, my sme tam boli v ten den sami aj vestibul bol prazdny, tie navaly uz prehrmeli z minuleho roka

nynia
9. jan 2025

max do 30 dni uz sa mi stalo, ze prisiel na den presne ten 30ty ale aj, ze prisli doklady po tyzdni aj ked som si nepriplatila skorsie vybavenie 🤷🏻‍♀️ takze zalezi kolko toho maju

maranco
9. jan 2025

Občiansky vyrobia cca do 3 týždňov.

lienka9
9. jan 2025

OP vyrabaju rychlo.na policii sme boli na silvestra a dnes prisla sms ze je hotovy.mne aj manzelovi.cize 5ty prac.den

aliziana
9. jan 2025

OP pred Vianocami cca za týždeň (normálna 30 dňová lehota), pas cca 3 týždne

xenia65
9. jan 2025

Vybavovali sme 16. 12., a 23. 12. sme boli prevziať nové

autor
9. jan 2025

Rak napokon mi zajtra príde op nakoniec to je dosť rýchlo 😊

mirkaaaaa23
12. jan 2025

Pokiaľ si si nedala urýchlený OP tak majú na to 30 pracovných dní, avšak po mojich skúsenostiach to netrvá toľko, vždy maximálne som čakala týždeň ale naposledy prekvapili, neplatila som to urýchlené a nový OP som mala na druhý pracovný deň ako keby si zaplatím urýchlené.. takže už len vyčkať 😁..
Ale určite človek mesiac nečaká / aj keď nato majú stanovené lehoty.. a poštou príde hneď na druhý od ich odoslania samozrejme ak bola ešte aj nato otázka..

autor
12. jan 2025

@mirkaaaaa23 za dva dni bol hotový 🙂op tak som ostala milo prekvapená že som nemala zaplatené urýchlene vydanie