icon

Dostanem tento mesiac hmotnú núdzu, keď nemám rozhodnutie?

ale_na
9. feb 2017

Ahojte min.mes.som si poziadala o hmotnu nudzu kedze som sa vratila do skoly zatial mi rozhodnutie neprislo tak sa vas pytam dostanem uz tento mes.peniaze alebo az ked mi pride to rozhodnutie? Dakujem

dominika6
•
9. feb 2017

@ale_na až v marci

ale_na
autor
•
9. feb 2017

@dominika6 to dostanem aj za februar alebo ako ? 🙂

dominika6
•
9. feb 2017

@ale_na ano spätne ti vyplatia

ale_na
autor
•
9. feb 2017

@dominika6 aha tak dakujem 🙂

dominika6
•
9. feb 2017

@ale_na za málo

ale_na
autor
•
9. feb 2017

Este sa chcem opytat aj ked som to vybavila v polke januara tak az v marci dostanem ?

hrjanka
•
9. feb 2017

Na rozhodnutie ma urad 30 dni, ale mozno, ze to tvoj referent stihol aj skor..treba zavolat na urad prace priamo tomu, kto ta ma na starosti a spytat sa.

ale_na
autor
•
9. feb 2017

@hrjanka pani na urade mi povedala ze uz to dala tej pani a pride mi rozhodnutie zatial neprislo nic 🙂 preto som chcela vediet ci musi prist rozhodnutie az tak dostanem peniaze

ale_na
autor
•
11. feb 2017

Vcera mi prisiel papier ze dna25.1 som sa dala vyradit a vtedy som davala aj ziadost na hm.nudzu ale rozhodnutie o hmotnej mi este neprislo takze v marci dostanem vyplatene len za februar nie? Za marec nie
Ci sa mylim ?

hrjanka
•
11. feb 2017

@ale_na davky sa vyplacaju mesacne pozadu,takze za februar v marci. Ale nejde mi do hlavy, preco si sa dala vyradit? Pokial si pamatam, tak musis byt evidovana na UP a ziadat o podporu predtym, ako ziadas o hmotnu nudzu.

ale_na
autor
•
11. feb 2017

@hrjanka lebo studujem 🙂 takze mi nevyplatia nic viac iba za februar dobre to chapem nie ? 🙂

ale_na
autor
•
19. feb 2017

Tak teraz 15.2 som nedostala nic 🙂 takze v marci dostanem za februar nie? 🙂 este som nedostavala doetarz nic tak sa v tom nevyznam 🙂